Se pare ca nu va exista un joc Call Of Duty mainline in 2023

Se pare ca nu va exista un joc Call Of Duty mainline in 2023

The Call Of Duty seria nu va primi un nou titlu mainline in 2023, pentru prima data in aproape doua decenii, se strecoara

Activision se pare ca impinge inapoi viitoarea intrare din 2023 in serie dupa ce cea mai recenta transa, cea din 2021 Call Of Duty: Vanguard de la Sledgehammer Games, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor companiei. Se presupune ca intrarea din 2023 este dezvoltata de catre Call Of Duty: Black Ops Razboiul rece producatorul Treyarch.

Potrivit unui nou raport realizat de Bloomberg‘s Jason Schreier, care citeaza „persoane familiarizate cu planul [de lansare]”, unele persoane de rang inalt din cadrul companiei considera ca Activision a lansat noile versiuni ale seriei intr-un ritm prea rapid.

Cu toate acestea, se pare ca anii urmatori nu vor trece fara nici o Call Of Duty continut din partea Activision. Schreier afirma ca anul acesta, inca fara titlu Modern Warfare de Infinity Ward va continua conform planului, alaturi de un nou titlu online free-to-play programat pentru anul viitor.

De asemenea, raportul sustine ca decizia de a amana jocul nu are legatura cu achizitia Activision Blizzard de catre Microsoft. in special, Activision a scos pe piata o linie principala Call Of Duty in fiecare an din 2005, incepand cu Call Of Duty 2.

„Avem o lista interesanta de jocuri premium si free-to-play Call Of Duty pentru acest an, anul viitor si mai departe”, a declarat un purtator de cuvant al Activision intr-o declaratie pentru Bloomberg. „Asteptam cu nerabdare sa impartasim mai multe detalii atunci cand va fi momentul potrivit”.

Luna trecuta, Bloomberg a relatat ca urmatoarele trei titluri Call Of Duty, inclusiv o „noua iteratie” a jocului gratuit de tip battle royale Warzone, vor ajunge in continuare pe PlayStation, in ciuda achizitiei Activision Blizzard de catre Microsoft pentru 50 de miliarde de lire sterline.

Microsoft onoreaza deja acordul de exclusivitate temporizata in jurul Deathloop, care, in ciuda faptului ca este un titlu detinut de Microsoft – deoarece ZeniMax a fost cumparat de Microsoft in 2020 – este in prezent disponibil doar pe PS5. Desi acest lucru se va schimba probabil pe masura ce exclusivitatea temporizata se va incheia in cursul acestui an.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *