Se pare ca functionalitatea amiibo Kirby and the Forgotten Land va fi pastrata usoara

Se pare ca functionalitatea amiibo Kirby and the Forgotten Land va fi pastrata usoara

Aud un „bine” rasunator din partea multora dintre voi!

in cazul in care v-ati intrebat ce Kirby and the Forgotten Land functionalitatea amiibo ar implica, avem acum detalii de pe site-ul oficial japonez. si, ca majoritatea functiilor amiibo moderne, sunt pastrate la minimum.

Iata fraza foarte rapida de prezentare: „Cu fiecare amiibo, poti obtine obiecte utile pentru aventura ta.” Asta pare sa fie tot! Avem formula tipica „atinge figurina si obtine un power-up rapid pe care il poti obtine in mod normal in joc”, care Metroid Dread a folosit cel mai recent.

si iata si pagina completa Forgotten Land lista de functionalitati amiibo de pana acum (si, posibil, lista completa):

  • Kirby (Smash)
  • Kirby (seria Kirby)
  • King Dedede (Smash)
  • Regele Dedede (seria Kirby)
  • Meta Knight (Smash)
  • Meta Knight (seria Kirby)
  • Waddle Dee
  • Qbby

Asadar, sunt opt amiibo in total si cinci personaje unice (Kirby, Dedede, Meta Knight, Waddle Dee si Qbby). Ca o reamintire, unele dintre acestea primesc retipariri inainte de lansarea mondiala din martie a jocului Forgotten Land. Cateva dintre ele, inclusiv Qbyy, nu sunt. Deci, de ce Qbby? Ei bine, probabil ca este inclus ca un ou de Paste, avand in vedere ca HAL Laboratory a produs BoxBoy a produs seria BoxBoy.

Daca sperati la mai multe Forgotten Land functionalitate amiibo, nu aveti noroc. Dar am sentimentul ca majoritatea oamenilor au trecut peste amiibo in general in aceste zile, asa ca faptul ca nu leaga o caracteristica sau un mod crucial de acestea este probabil o idee buna nu doar acum, ci si in viitor.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa isi faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *