Se pare ca Call of Duty nu va primi un nou titlu de baza in 2023

Se pare ca Call of Duty nu va primi un nou titlu de baza in 2023, in schimb va aparea un nou joc F2P

De cand a fost anuntata achizitia Activision Blizzard de catre Microsoft, in valoare de 69 de miliarde de dolari, au existat voci care au spus ca s-ar putea renunta la calendarul anual de lansare a Call of Duty, care a fost in vigoare timp de decenii, si, potrivit unui nou raport al lui Jason Schreier de la Bloomberg, s-ar putea sa nu trebuiasca sa asteptam prea mult timp pentru ca aceasta schimbare sa aiba loc.

Potrivit lui Schreier, jocul Call of Duty planificat initial pentru anul viitor, care se afla in dezvoltare la Treyarch, va fi amanat. Asta inseamna ca 2023 va fi primul an fara un nou joc Call of Duty de baza din 2004 incoace. Potrivit raportului Bloomberg, aceasta amanare nu a fost decisa de Microsoft si a fost facuta de sefii Activision in urma receptiei dezamagitoare a Call of Duty: Vanguard. Desigur, daca Activision ar fi luat aceasta decizie daca nu ar fi stiut ca urmeaza sa fie cumparata ramane o intrebare deschisa. Vanguard nu a fost cu siguranta primul joc Call of Duty grabit sau prost primit, iar in trecut au continuat intotdeauna sa reziste cu lansarile anuale.

Activision si Bobby Kotick se afla sub o presiune crescuta, in timp ce autoritatile de reglementare intensifica investigatia

in ceea ce priveste ceea ce Activision planuieste sa faca pentru a umple golul din 2023, suportul si veniturile continue de la Call of Duty: Modern Warfare 2 si Warzone 2, dezvoltate de Infinity-Ward, care vor fi cu siguranta populare in acest an, vor compensa multe. Se spune, de asemenea, ca Treyarch va contribui la un nou titlu online free-to-play (probabil separat pentru seria Warzone) pentru anul viitor. Bineinteles, luati toate acestea cu un graunte de sare deocamdata, dar Schreier are un palmares solid.

Departamentul pentru ocuparea echitabila a fortei de munca si locuinte din California (DFEH) a intentat un proces impotriva Activision Blizzard, acuzand discriminare pe baza de sex si hartuire sexuala pe scara larga la editorul Call of Duty. Puteti obtine mai multe detalii despre aceasta poveste in desfasurare aici.

Ce parere aveti? Vom vedea de fapt un an fara un nou Call of Duty? Daca da, este o miscare corecta? Ce s-ar putea muta pentru a umple golul in timp ce CoD ia o pauza?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *