Scenaristii Spider-Man No Way Home spun ca exista "posibilitati" pentru MCU Venom

Scenaristii Spider-Man No Way Home spun ca exista „posibilitati” pentru MCU Venom, dar este „peste nivelul nostru de plata

Co-scenaristii filmului Spider-Man: No Way Home spun ca exista „posibilitati” pentru o versiune MCU a personajului negativ clasic Venom, dar ca nu vor fi cei care pot face ca acest lucru sa se intample sau chiar sa confirme daca s-ar putea intampla.

Avertisment: Aceasta poveste contine spoilere pentru Spider-Man: No Way Home!

Una dintre scenele post-credite ale filmului include o scena in care apar Eddie Brock al lui Tom Hardy si Venom, care au ratat evenimentele filmului intr-un bar, si care se intorc in realitatea lor fara sa se intalneasca cu niciunul dintre ceilalti eroi sau raufacatori majori. in mod crucial, insa, vedem ca o picatura de simbiot Venom pare sa fi fost lasata in urma dupa aceea.

in timpul IGN Fan Fest, scenaristul Erik Sommers a recunoscut ca acest lucru permite ca un Venom din MCU sa apara intr-o zi, dar nu a mers mai departe de atat: „Lasa usa deschisa pentru posibilitati. Spre deosebire de a-l vedea pur si simplu intorcandu-se si sa nu vedem niciun simbiot. Asa ca permite niste posibilitati interesante in viitor”.

Cu toate acestea, se pare ca scenaristii nu au nicio informatie pe care sa o poata impartasi cu privire la faptul daca Venom va reapare in afara propriei sale serii de filme (oarecum) separate. Co-scenaristul Chris McKenna a raspuns la intrebarea care sunt implicatiile scenei post-credite spunand

„Nu am nicio idee. Asta este peste nivelul nostru de plata. Facem parte dintr-un univers mai mare, mai mare, din care nu suntem zeii, suntem doar muritori. Cred ca a fost o idee amuzanta ca al saselea [membru al] celor sase Sinistre sa ramana blocat intr-un bar si sa nu mai iasa de acolo, dar poate ca lasa ceva in urma. Din nou, nu suntem stapanii acestui curs al urmatoarei aventuri.”

Venom este doar o parte a unui final care ridica mai multe intrebari despre viitorul MCU, despre viitorul lui Peter Parker insusi si chiar despre viitorul celorlalti Peter Parkers.

Joe Skrebels este editorul executiv de stiri al IGN. Urmariti-l pe Twitter. Aveti un pont pentru noi? Vreti sa discutam un posibil articol? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *