Scenaristii de la No Way Home "au raspunsuri" pentru gaura din scenariu

Scenaristii de la No Way Home „au raspunsuri” pentru gaura din scenariu, dar nu le pot dezvalui inca

Finalul lui Spider-Man: No Way Home lasa o gaura aparent majora in complot – una pentru care scenaristii spun ca au raspunsuri, dar ne spun ca nu au voie sa le divulge deocamdata.

Avertisment: Aceasta poveste contine spoilere pentru Spider-Man: No Way Home!

Dupa cum sper ca stii daca ai citit pana aici, in punctul culminant al filmului No Way Home, Dr. Strange lanseaza o vraja care sterge orice amintire a lui Peter Parker din lume. in timpul IGN Fan Fest, fanul Trent Sening i-a intrebat pe co-scenaristii Erik Sommers si Chris McKenna de la No Way Home ce s-a intamplat cu dovezile fizice care dovedeau ca Peter Parker era Spider-Man dupa ce a fost lansata vraja.

in mod interesant, scenaristii spun ca au un raspuns la aceasta intrebare, dar nu pot spune care este acesta – lasand o intrebare inevitabila cu privire la importanta acestui lucru pentru viitoarele filme MCU.

O parte din motivul pentru a lasa o aparenta gaura de complot in film se reduce pur si simplu la intentia acelui final – scenaristii au vrut sa se concentreze pe efectele umane ale deciziei lui Peter, mai degraba decat sa petreaca mai mult timp explicand complexitatea acesteia.

„Am vorbit mult despre asta”, a explicat McKenna, „si nu putem divulga prea multe, dar sa stiti doar ca am vorbit mult despre asta si au existat conversatii pe aceasta tema. si voi spune ca a raspunde la aceste intrebari pana la sfarsitul filmului, am simtit ca ar fi fost aproape prea mult sa trebuiasca sa explicam asta, in acest film. Asa ca sper ca este unul dintre acele detalii pe care simt ca ar fi fost prea mult pentru noi sa trebuiasca sa le explicam in acest film. Dar avem ganduri si raspunsuri.”

„Am deliberat mult”, a fost de acord Sommers. „Va fi ca un fel de inapoi in viitor? Sau vor disparea oameni din fotografii? Vor disparea obiecte fizice? Toate aceste lucruri. si, asa cum a spus Chris, in cele din urma, am decis ca ar fi nevoie de mult timp si spatiu in film pentru a explica toate acestea. Nu ar face decat sa diminueze emotia filmului.”

Poate mai intrigant este de ce McKenna si Sommers nu pot vorbi despre aceste raspunsuri, nici macar dupa ce filmul a fost lansat. „Credeti-ma, avem raspunsuri”, a reiterat McKenna, „dar nu cred ca suntem… Nu avem voie sa divulgam asta. Dar avem raspunsuri”.

Cand Akeem Lawanson, gazda FanFest, a spus ca deocamdata isi imagineaza o abordare de genul „inapoi in viitor”, Sommers a raspuns: „Puteti lucra cu asta pana cand veti obtine noi informatii”.

Nu este clar daca asta inseamna ca vor veni noi informatii, dar cu siguranta lasa deschisa aceasta posibilitate. La urma urmei, No Way Home se incheie cu Peter Parker traversand New York-ul intr-un costum nou-nout, iar noi am auzit ca Sony si-ar dori o alta trilogie de filme cu Tom Holland Spider-Man – poate ca descoperirea unor informatii fizice il va ajuta pe Peter sa revina in MCU mai tarziu.

Exista, de asemenea, intrebarea daca acea vraja afecteaza versiunile lui Peter ale lui Tobey Maguire si Andrew Garfield. Din nou, raspunsul nu este concludent, dar McKenna si Sommers spun ca au dat cu piciorul unor idei despre cum sa arate acest lucru:

„Credeti-ma, am vorbit despre asta si chiar am avut idei de modalitati de a arata efectele, daca au existat”, a explicat McKenna.

„Chris si cu mine chiar am fost tentati”, a continuat Sommers, „am vrut sa lansam poate o eticheta in care sa vezi ceva: „Oh, ce s-ar intampla daca tipul asta se intoarce si asta s-a schimbat, nu ar fi amuzant?”. Dar, din nou, nu am vrut sa distragem atentia de la emotia a ceea ce se intampla cu Peter Parker al nostru.”

Joe Skrebels este editorul executiv de stiri al IGN. Urmariti-l pe Twitter. Aveti un pont pentru noi? Vreti sa discutam despre un posibil articol? Va rugam sa trimiteti un e-mail la [email protected].

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *