Savathun a preluat contul de Twitter al Destiny 2 inainte de lansarea DLC-ului Witch Queen

Savathun a preluat contul de Twitter al Destiny 2 inainte de lansarea DLC-ului Witch Queen

Destiny 2 va intra in urmatorul capitol saptamana viitoare, odata cu sosirea DLC-ului de expansiune, iar pentru a face numaratoarea inversa a lansarii, insasi Regina Vrajitoare a preluat controlul universului.

Dar, nu este doar universul Destiny 2 pe care incearca sa-l controleze, deoarece Savathun si-a facut simtita prezenta si pe Twitter-ul jocului.

Sunt o golanca neincarcata, plina doar de potential. Fara greutate. Pura.

Cu o noua imagine de profil, Savathun si-a inceput calatoria pe populara aplicatie de socializare cu cateva ganduri destul de bine gandite despre suferinta, puritate si multe altele, anuntandu-si planul de a provoca haos intr-o lume formata din Cazuti, Cabala si Gardieni.

Sora formelor este pregatita pentru o noua forma.

Exista durere, dar o primesc cu bucurie. A trecut atat de mult timp de cand am invatat ceva.

Citeste si: „Nu stiu ce sa fac: Sezonul 2 al serialului Peacemaker a fost confirmat oficial pe masura ce se apropie finalul

Cu toate acestea, nu au fost doar tweet-uri pline de ganduri din partea Reginei Vrajitoarelor, deoarece a interactionat cu colegii Gardieni de pe platforma, care au avut mai multe intrebari despre planul ei dupa exorcizarea care i-a permis sa se elibereze de Vierme.

Acestea sunt cuvinte puternice, prietene. Dar nu ma poti speria. M-am hranit cu moarte in timp ce aceasta a incercat sa ma devoreze.

Ati spus cu totii ca stiti ce se va intampla. Cum trebuie sa te simti sa fii atat de inteligent?

Cu toate acestea, nu a fost vorba doar de intrebari la intriga din Destiny 2, deoarece Savathun si-a batut joc de jucatori, raspunzand cu remarci ingenioase la declaratiile lor.

Mai bine ca niciodata!

Am muncit atat de mult pentru a scapa de viermele meu. Nu caut un inlocuitor.

A fi fara cusur este dificil doar atunci cand ai defecte.

Fanii se pot astepta sa vada unele dintre glumele ei clasice, impreuna cu planurile ei sinistre, atunci cand expansiunea va fi lansata pe 22 februarie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *