sase anunturi Pokemon vor fi facute saptamana aceasta

sase anunturi Pokemon vor fi facute saptamana aceasta

The Pokemon Company a anuntat ca va dezvalui noutati despre sase diferite Pokemon jocuri in aceasta saptamana.

inainte de Pokemon Day din 27 februarie, The Pokemon Company a dezvaluit ca in fiecare zi va fi facut un nou anunt, care va acoperi sase Pokemon titluri Pokemon. Vestea a fost impartasita pe contul japonez de Twitter al The Pokemon Company (via VGC).

Pokemon Day sarbatoreste lansarea primului titlu de Pokemon jocuri in Japonia, Pokemon Rosu si Pokemon Verde.

Jocurile care vor fi acoperite sunt Pokemon Masters EX, Pokemon Sword and Shield, Pokemon Cafe Mix, Pokemon Unite, P25 Music, si Pokemon GO. Cu toate acestea, nu vor exista noutati pentru cel mai recent joc, Pokemon Legends: Arceus.

2жњ€27ж—ҐгЃЇгЂЊPokemon DayгЂЌпјЃ
本日2月21日(月)から「Pokemon Day」当日の2月27日(日)まで、毎日特設サイトで特別なお知らせを紹介していくよ!

Anunturile enumerate sunt programate pentru perioada premergatoare la Pokemon Day, dar ar putea exista inca unele surprize in ziua in sine. Acestea ar putea include noutati pentru Arceus sau potentialul anunt al urmatorului titlu din seria principala.

Nintendo a anuntat recent ca Pokemon Legends: Arceus s-a vandut in peste 6,5 milioane de exemplare. Vestea a fost impartasita intr-un tweet de pe contul oficial de Twitter al Nintendo Of America, care spunea: „Multumim celor peste 6,5 milioane de exploratori din intreaga lume care au pornit deja intr-o noua aventura interesanta in Pokemon Legends: Arceus.” Titlul a reprezentat aproape jumatate din toate vanzarile de jocuri in cutie in Marea Britanie in saptamana in care a fost lansat.

La inceputul acestei luni (2 februarie), Nintendo a lansat o biblioteca oficiala de Pokemon coloane sonore de la jocurile originale Diamond si Pearl. Anuntul a fost facut dupa ce Nintendo a retras mai multe videoclipuri ale unor creatori de continut care au folosit muzica lor. Potrivit Nintendo, noile fisiere ale bibliotecii de sunet vor putea fi utilizate in crearea de videoclipuri si muzica personala.

in alte stiri, Horizon Forbidden West este a doua cea mai mare lansare pentru PS5, dupa Spider-Man: Miles Morales. Din vanzarile in cutie ale jocului, 68% au fost pe PS5, restul vanzarilor fiind copii PS4.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *