sapte voci sexy de jocuri video care ma fac sa lesin - Destructoid

sapte voci sexy de jocuri video care ma fac sa lesin – Destructoid

Orice scuza pentru a simp, nu-i asa?

Este o alta zi a indragostitilor in carantina, ceea ce inseamna ca este o alta zi a indragostitilor singuri pentru multi dintre noi. Ceea ce avem, totusi, este accesul la o multime de jocuri video, iar asta m-a facut sa ma gandesc la cele mai sexy personaje de jocuri video sau, mai exact, la ceea ce cred eu ca sunt cele mai sexy voci de jocuri video. Oricine poate crea un model de personaj cu o bucata de carne de vita sau o blonda cu bustul mare, dar pentru mine, ceea ce face ca anumite personaje de jocuri video sa fie sexy sunt vocile lor.

Nu pot lasa sa treaca neobservate tonurile senzuale ale acestor performante deosebite, asa ca iata lista mea cu cele mai sexy voci de jocuri video.

[Sursa imagine: Twinfinite]

1. Meg din Hades

Hades este plin de personaje si voci sexy, dar pentru mine cea care a iesit in evidenta a fost Megara. Am o slabiciune pentru vocile joase si grave, ce pot sa spun? in plus, a fost toata chestia cu negging-ul, pe care de obicei o urasc, dar care m-a pus pe jar cand a fost vorba de ea. Au existat o multime de optiuni romantice amuzante in acest joc, dar nu a existat nici un concurs atunci cand a venit vorba de playthrough-ul meu: trebuia sa fie Meg.

[Sursa imaginii: Medium]

2. Booker din BioShock Infinite

Booker a fost una dintre primele mele pasiuni pentru jocurile video. Totul in legatura cu designul personajului sau este atragator pentru mine, cu exceptia evidenta a faptului ca este un ucigas in masa. Jocurile de noroc sunt pline pana la refuz de DILF-uri, dar Booker este cu adevarat de prim rang in opinia mea. Infinite este un joc la persoana intai, asa ca nu-l vedem prea mult in timpul desfasurarii sale – asta inseamna ca vocea lui trebuie sa faca o mare parte din munca grea atunci cand vine vorba de a-l face sexy si, oricat de indoielnic s-a comportat Troy Baker in ultima vreme, nu pot sa nu iau in considerare performanta pe care a avut-o atunci cand a facut acest joc.

3. Garrus din Mass Effect

Voi fi sincer cu voi – perspectiva de a putea zdrobi niste extraterestri in Mass Effect reprezinta cam 70% din motivul pentru care am decis sa joc aceste jocuri, si ma refer la modul sexy. De indata ce am facut cunostinta cu distributia, Garrus a fost in fruntea listei mele. El are deja un avantaj ca fiind cel mai putin enervant membru al escadrilei in opinia mea, iar efectele vocale pe care le-au pus pe el au ceva care chiar ma impresioneaza. Am fost un pic dezamagit sa aflu ca nu apuc sa-l zdrobesc pana la al doilea joc, dar imi da ceva de asteptat.

[Sursa imaginii: Thunder Wave]

4. Chloe din Uncharted

Vocea joasa si grava s-a intors si nu ma mai satur de ea. Chloe a fost introdusa in seria Uncharted ca un alt potential interes amoros pentru Nate si, oricat de mult as iubi-o pe Elena, as fi ales-o pe Chloe de fiecare data. Este cocheta, aventuroasa si are una dintre cele mai bune voci dintr-o serie plina de voci incredibil de talentate. La fel ca Booker, Chloe a fost una dintre primele mele pasiuni pentru jocurile video, asa ca voi avea mereu un loc special in inima mea pentru ea.

[Sursa imaginii: Literary Hub]

5. Arthur Morgan din Red Dead Redemption 2

stii pentru ce altceva mai am o slabiciune? Pentru cowboy. Iar Arthur Morgan este cat se poate de sexy, vocal vorbind. Adica, cred ca asa se vorbeste, nu-i asa? Oricum, Arthur are de toate – accentul sudic, gingasia, curajul. Poate ca nu reinventeaza ideea de cum suna cowboy, dar daca nu e stricat, nu-l repara. El ne ofera chintesenta baiatului de la tara din sudul Americii si, ca cineva care crede ca acest accent este subestimat in mod criminal in ceea ce priveste presupusa sexualitate, sunt oarecum obsedata de el.

6. Doamna Dimitrescu din Satul Resident Evil

O alta intrare pe aceasta lista care este un fel de dat. Cred ca ma aflu in minoritatea celor care simt ca chestia cu inaltimea nu le place, dar trebuie sa recunosc ca vocea ei este printre cele mai sexy pe care le-am auzit de la un personaj de joc video. Lady D are o anumita eleganta in voce, ceea ce reprezinta un contrast placut fata de alte personaje mai robuste pe care le am pe aceasta lista. Nu ma intelegeti gresit, sunt inca ingrozit de ea si de acest joc, dar trebuie sa recunosc ca exista ceva la vocea ei care ma atrage cu adevarat.

[Sursa imaginii: Art Abyss]

7. Boxer din Transistor

Boxer nu are un nume in lumea lui Transistor, dar asa ii spun fanii cu afectiune, asa ca asa o sa aleg si eu. Am tinut sa vorbesc despre uimitoarea interpretare vocala pe care Logan Cunningham a facut-o in acest rol in rubrica mea despre Transistor, deoarece este una dintre interpretarile mele vocale preferate intr-un joc dintotdeauna (si se intampla sa cred ca este si cea mai sexy).

Este ironic faptul ca Boxer se afla pe aceasta lista, deoarece in joc este practic doar o voce. Exista, de asemenea, ceva atat de romantic in relatia sa cu Red in joc, desi orice ar fi, nu stim cu adevarat. Oricum ar fi, ma face sa vreau sa reiau Transistor astazi, in spiritul sarbatorii.

Ei bine, asta e lista mea pentru Ziua indragostitilor. Sunteti de acord cu alegerile mele? Care credeti ca sunt unele dintre cele mai sexy voci din jocurile video? Haideti sa discutam in comentarii!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *