Salvarea maxima a lui Super Metroid SPs capteaza experienta Blockbuster

Salvarea maxima a lui Super Metroid SPs capteaza experienta Blockbuster

incepi cu fiecare power-up si obiect

in cazul in care ati ratat-o, Nintendo tocmai a actualizat eShop-ul in urma acelui Nintendo Direct exploziv recent si exista cateva bunatati de trecut prin el. Unul dintre ele include un Super Metroid versiunea SP.

iti amintesti de acestea? Editiile speciale, sau „SPs”, au fost aruncate periodic pe eShop pentru jocurile NES in trecut si ofera coduri de ieftinire de un fel pentru ca oamenii sa se scufunde si sa faca ceva instantaneu. Nici macar nu am observat-o cand m-am logat (multumesc, All N: A Nintendo Podcast!), dar este acolo, alaturi de EarthBound! Trebuie doar sa cautati „Super Metroid SP [Special]” atunci cand selectati un joc.

Acest tip de lucru, asa cum a mentionat Jordan Devore cand mi-a aratat aceasta stire, ne aduce aminte de „experienta Blockbuster”. Pentru toti tinerii de acolo, oamenii obisnuiau sa „inchirieze” jocuri fizic in magazine. Salbatic! stiu ca probabil ati vazut Blockbuster in Captain Marvel sau intr-unul dintre putinele documentare/John Oliver, dar, de fapt, a fost destul de salbatic.

Pe langa multe alte avantaje (cum ar fi iesitul cu familia, ca un eveniment, pentru a alege un film sau un joc), experienta Blockbuster avea si avantajul suplimentar al ruletei fisierelor de salvare. Nu stiai niciodata cine a jucat o inchiriere inaintea ta, asa ca, uneori, gaseai fisiere de salvare pentru finalul jocului pe care le pastrau chiriasii anteriori – sau lucrai spre final ca un grup.

Una dintre variantele mele preferate a fost sa inchiriez din nou un joc, doar pentru a afla ca cineva a salvat un fisier adiacent intr-un slot separat: pastrandu-l pe cel original intact. Odata am avut un joc in lant de Chrono Trigger in mai multe locatii, cu altcineva care face acelasi lucru. Toate acestea s-au incheiat in epoca PlayStation cu cardurile de memorie (care au avut avantajele si dezavantajele lor). Dar nu o voi uita niciodata!

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, el este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *