Salt And Sacrifice confirma data de lansare din luna mai si impartaseste detalii PvP

Salt And Sacrifice confirma data de lansare din luna mai si impartaseste detalii PvP

Ska Studios a anuntat o data de lansare pentru jocul 2D Souls-like Salt And Sacrifice, alaturi de un blog amplu care detaliaza gameplay-ul PvP (player versus player) al jocului.

intr-un PlayStation Blog postat ieri (10 februarie), dezvoltatorul James Silva a confirmat ca Salt And Sacrifice va fi lansat pe 10 mai.

in urma anuntului privind data de lansare, Silva a impartasit mai multe detalii despre ce inseamna PvP in Salt And Sacrifice va implica.

„Lupta jucator contra jucator in Salt And Sacrifice este mult mai dinamica decat a fost in Salt And Sanctuary,” a tachinat Silva. „Am adaugat sprintul cu atacuri de sprint unice, dintre care multe ii trimit pe inamici in zbor (iar gravitatia este inca, asa cum se spune, seful final). Dar a fi aruncat in uitare nu este sfarsitul: un Inchizitor norocos isi poate folosi carligul de prindere pentru a anula o cadere, cu conditia sa se prabuseasca pe langa tipul potrivit de cornisa.”

Silva a adaugat ca exista „zeci” de Arte Runice pe care jucatorii le pot manui in lupta, care sunt „abilitati de situatie puternice” care pot invoca lucruri, de la unde de soc cu fulgere pana la roiuri de insecte.

PvP va functiona aparent asa cum functioneaza invaziile in jocul FromSoftware’s Dark Souls de la FromSoftware, in care jucatorii au posibilitatea de a alege sa invadeze sesiunile altor jucatori, care de altfel sunt single-player.

La fel ca aceste jocuri, Salt And Sacrifice le va permite jucatorilor sa se alature unor factiuni diferite care urmaresc sa atinga obiective diferite in timpul acestor invazii. in timp ce Alianta Shroud se va bucura sa ucida pur si simplu alti inchizitori, Blueheart Runners sunt „insarcinati sa distruga si sa jefuiasca creaturile patate de bruma de pe taramul vostru, provocand aparitia unor monstri oribili din fisurile temporale care apar in urma lor”.

Sare si sacrificiu va fi disponibil pe PS4, PS5 si PC prin intermediul Epic Games Store.

in alte stiri, un adolescent rus a fost condamnat la cinci ani intr-o colonie penala dupa ce a incercat sa arunce in aer o cladire guvernamentala in Minecraft.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *