Saga Skywalker devine in sfarsit Gold dupa multiple amanari

Saga Skywalker devine in sfarsit Gold dupa multiple amanari

Lego Star Wars: The Skywalker Saga va fi cel mai mare joc Lego de pana acum cand va sosi in sfarsit, dar drumul pana la lansare nu a fost lipsit de piedici. Jocul a primit in cele din urma o data de lansare la inceputul acestui an, dar avand in vedere cate intarzieri a suferit, multi au adoptat o abordare de genul „voi crede cand il voi juca”. Ei bine, se pare ca The Skywalker Saga se va tine de data de lansare, deoarece jocul a devenit deja gold!

Fapt amuzant: Cand un joc este gold inseamna ca este gata de livrare! pic.twitter.com/SdUUWLaJvZ

Designul nivelurilor din Hogwarts Legacy a fost influentat de Breath of the Wild, Ghost of Tsushima; va avea mai multe regiuni, orase si temnite – zvonuri

Este bine de vazut ca Lego Star Wars: The Skywalker Saga se apropie in sfarsit de linia de sosire, desi nu a venit fara costuri. Potrivit unor rapoarte recente, dezvoltatorul TT Games a petrecut aproape cinci ani la The Skywalker Saga, timp in care criza a fost o problema frecventa. Sa speram ca ambitia jocului (acopera fiecare dintre cele noua filme principale din Star Wars si are peste 500 de personaje jucabile) a meritat. Nu ati tinut pasul cu Lego Star Wars: The Skywalker Saga? Iata descrierea oficiala…

Galaxia este a ta cu Lego Star Wars: The Skywalker Saga! Joaca-te in toate cele noua filme din saga Star Wars intr-un joc video Lego nou-nout, cum nu mai exista altul. Traieste aventuri pline de distractie, umor capricios si libertatea de a te cufunda complet in universul Star Wars ca niciodata pana acum.

Pentru prima data intr-un joc video Lego, exploreaza galaxia in felul tau, in timp ce zbori spre unele dintre cele mai legendare locuri din saga. Poti incepe calatoria cu Star Wars: The Phantom Menace pentru cateva curse de podracing pe Tatooine. Sau alege sa te lansezi direct in aventurile lui Rey in Star Wars: The Rise of Skywalker. Jucatorii au libertatea de a calatori fara probleme pe orice planeta, in orice ordine, in orice moment.

Lego Star Wars: The Skywalker Saga se lanseaza pe PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 si Switch pe 5 aprilie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *