Ryan Reynolds spune ca "chiar nu este" in Doctor Strange in Multiversul nebuniei

Ryan Reynolds spune ca „chiar nu este” in Doctor Strange in Multiversul nebuniei

in urma multiplelor zvonuri legate de sosirea sa in MCU, actorul Ryan Reynolds, actorul din Deadpool, a inlaturat recent toate teoriile legate de interpretarea personajului in viitorul film Marvel, Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

inca de cand Disney a achizitionat 20th Century Fox, fanii au asteptat ca Merc with a Mouth sa intre in MCU alaturi de alte personaje X-Men.

Desi se pare ca Profesorul X al lui Sir Patrick Stewart isi va face aparitia in continuarea Doctor Strange, zvonurile despre un posibil Deadpool au aparut de nicaieri dupa ce fanii l-au „observat” in noul poster al filmului.

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: Federatia Esports din India discuta cu Asociatia Olimpica Indiana despre planul de actiune al Indiei pentru Jocurile Asiatice 2022

Cu toate acestea, cand a fost intrebat despre posibila sa intrare in Universul Cinematografic Marvel, Reynolds a precizat ca „chiar nu” apare in film.

Starul hollywoodian a fost intrebat despre acest lucru intr-un interviu pentru Variety in timpul recentului turneu de presa pentru viitorul sau film Netflix, The Adam Project, la care a raspuns:

„Cred ca nu ar trebui sa spun nimic despre asta, dar chiar nu joc in film”.

Cu toate acestea, atunci cand Ryan a fost intrebat daca a mintit sau nu, el a lasat o speranta pentru fanii lui Merc with a Mouth.

„As putea fi un narator nesigur, dar va promit ca nu sunt in film.”

in prezent, fanii nu stiu daca il vor vedea pe Deadpool pe 6 mai, cand va aparea filmul. Cu toate acestea, chiar daca nu face parte din proiect, s-ar putea sa nu trebuiasca sa astepte prea mult, deoarece actorul a confirmat ca Deadpool 3 „se apropie”.

Deocamdata, Deadpool face parte dintr-o lista lunga de cameo-uri despre care se zvoneste ca vor aparea pentru Doctor Strange in Multiversul nebuniei, deoarece multi cred ca ar putea face parte din Illuminati alaturi de Reed Richards, Charles Xavier si chiar si Captain Marvel.

Recentul trailer a confirmat unele dintre aceste personaje, dar este foarte probabil ca fanii sa trebuiasca sa mai astepte ceva timp pentru ca unele dintre celelalte zvonuri sa se adevereasca pana la urma.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *