Roblox partide de sex avertisment: Parintii trebuie sa fie atenti la jocurile de condominiu explicite | Jocuri de noroc | Divertisment

Roblox partide de sex avertisment: Parintii trebuie sa fie atenti la jocurile de condominiu explicite | Jocuri de noroc | Divertisment

Roblox este un joc online de mare succes care este jucat de aproape 200 de milioane de oameni in fiecare luna. Acest joc pentru copii extrem de popular ofera un nivel uimitor de creativitate, jucatorii avand posibilitatea de a-si crea propriile jocuri si lumi pe care altii le pot incerca. Dar, desi marea majoritate a continutului este absolut in regula pentru publicul tanar, s-a constatat ca un „mic subgrup” de utilizatori „incalca regulile” pentru a crea partide de sex explicit la care pot participa si alti jucatori.

Aceste partide de sex, care sunt denumite in mod obisnuit de catre jucatorii Roblox „condos”, sunt spatii in care jucatorii pot vorbi despre sex si chiar isi pot folosi avatarurile pentru a face sex virtual.

Acest continut explicit a fost evidentiat de BBC, care a relatat despre petreceri sexuale in care avatarurile jucatorilor au fost vazute goale, purtand doar o zgarda de caine si o lesa, in timp ce un avatar feminin era imbracat in tinuta bondage, iar avataruri in costume de stripteuza au fost vazute dansand langa un bar.

in „apartament”, un grup de jucatori Roblox s-a adunat, de asemenea, pentru a vedea doi avatare facand sex virtual, in timp ce un altul purta o uniforma nazista.

Vorbind pentru BBC, un purtator de cuvant al Roblox a declarat ca exista un numar „mic” de utilizatori care incalca in mod deliberat regulile.

Iar platforma a adaugat ca lucreaza in mod constant pentru a gasi „condeie” si a le scoate din joc. Aceste jocuri sexuale sunt de obicei disponibile doar pentru o perioada scurta de timp, adesea mai putin de o ora inainte de a fi eliminate.

Un reprezentant al Roblox a declarat: „Nu exista nicio problema: „stim ca exista un subset extrem de mic de utilizatori care incearca in mod deliberat sa incalce regulile.

„Efectuam o analiza de siguranta a fiecarei imagini, videoclipuri si fisiere audio incarcate pe Roblox, folosind o combinatie de detectare umana si mecanica.”

Roblox a mai spus ca dispune de instrumente de control parental care pot limita tipul de continut pe care copiii il pot accesa.

Jocurile sexuale „de condei” nu sunt ceva peste care un jucator Roblox ar putea sa dea din intamplare, iar un jucator ar trebui sa le caute in mod activ.

Un purtator de cuvant al jocului de succes a mai adaugat: „Avem toleranta zero fata de continutul sau comportamentul sexual de orice fel si luam masuri rapide impotriva oricarei persoane care incalca standardele comunitatii noastre”.

Totusi, simpla existenta a acestor spatii deschide posibilitatea ca adultii si copiii sa socializeze potential impreuna in aceste zone explicite.

Roblox are o functie de mesagerie instantanee care permite utilizatorilor sa discute intre ei.

Larry Magid, presedintele ConnectSafely, a declarat ca Roblox are responsabilitatea de a proteja utilizatorii, copiii de 13 ani putand juca jocul.

Magid a declarat: „Exista oameni care se straduiesc sa se joace cu sistemele.

„Roblox este o platforma care este foarte populara in randul copiilor si care permite accesul copiilor sub 13 ani, asa ca are o responsabilitate speciala de a-si proteja utilizatorii”.

in timp ce David Emm, cercetator principal in domeniul securitatii la Kaspersky, a adaugat: „Furnizorii online precum Roblox au in mod clar datoria de a-si proteja clientii, mai ales atunci cand acestia sunt copii. Pe langa faptul ca iau masuri pentru a incerca sa filtreze activitatile nepotrivite si ilegale, aceste platforme trebuie sa faciliteze raportarea abuzurilor de catre consumatori si sa ia masuri rapide atunci cand acestea se produc.”

Emm a mai spus: „Prin urmare, este vital ca parintii sa se intereseze foarte mult de ceea ce fac copiii lor online. Acest lucru trebuie sa inceapa devreme – de indata ce copiii incep sa faca ceva online – pentru a stabili un model de comportament pozitiv, inclusiv pentru a-i incuraja pe copii sa impartaseasca parintilor orice lucru rau pe care il experimenteaza online. De asemenea, parintii trebuie sa constientizeze potentialele pericole cu care s-ar putea confrunta copiii lor online.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *