Roblox a avut aproape 55 de milioane de jucatori activi zilnic in ianuarie

Roblox a avut aproape 55 de milioane de jucatori activi zilnic in ianuarie, aproximativ 45,5 milioane pentru anul trecut

Roblox este unul dintre cele mai populare jocuri de pe Pamant, iar compania care realizeaza acest joc a impartasit acum noi date si informatii care vorbesc despre enormitatea jocului.

Roblox Corp. a publicat cel mai recent raport de venituri, iar compania pare sa fie in plina desfasurare. Roblox a avut aproape 55 de milioane de utilizatori activi zilnic in ianuarie 2022, a declarat CEO-ul David Baszucki. Acest nivel de entuziasm pentru joc arata ca Roblox este „din ce in ce mai mult o parte integranta a vietii oamenilor”, a spus Baszucki.

Comparatia cu alte titluri nu este usoara, deoarece majoritatea companiilor nu impartasesc numarul de utilizatori activi zilnic si nici nu ar fi perfecta sau completa, dar este de asteptat ca Roblox sa fie printre cele mai mari pentru un singur joc. Activision Blizzard a raportat recent ca a avut 371 de milioane de utilizatori activi lunar in toate jocurile sale.

„Pe masura ce privim spre 2022, vom continua sa ne dezvoltam tehnologia pentru a permite forme mai profunde de comunicare, imersiune si exprimare pe platforma noastra”, a declarat Baszucki.

Pentru intregul an fiscal, Roblox a avut in medie 45,5 milioane de utilizatori activi zilnic, ceea ce reprezinta o crestere de 40% fata de anul trecut. Numarul de ore „angajate” in Roblox a fost de 41,4 miliarde, in crestere cu 35% fata de anul trecut.

Oamenii cheltuiesc o multime de bani in Roblox, deoarece compania a raportat o medie de rezervari pe utilizator activ zilnic pentru anul in curs a fost de 59,85 dolari. Veniturile totale pentru intregul an fiscal au fost de 1,9 miliarde de dolari, in crestere cu 108% de la an la an.

O alta cifra importanta pentru Roblox in ultimul an fiscal a fost de 538,321 milioane de dolari, care reprezinta suma de bani pe care Roblox Corp. a platit-o dezvoltatorilor de pe platforma.

La fel ca si alte companii, Roblox Corp. incearca sa isi creeze un fel de metavers cu acest joc. Aceasta a discutat despre planurile pentru un sistem de chat vocal despre care spune ca depaseste ceea ce este posibil in realitatea fizica.

Roblox nu a fost lipsit de controverse. Un reportaj al publicatiei Vice a investigat modul in care copiii pot fi inselati cu banii si creatiile lor in Roblox.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *