Robert Pattinson spera ca o eventuala continuare sa exploreze Curtea Bufnitelor

Robert Pattinson spera ca o eventuala continuare sa exploreze Curtea Bufnitelor

in timp ce fanii lui Bat stiu ca intruchiparea lui Robert Pattinson a cruciatului cu pelerina se va confrunta cu Riddler si Penguin in urmatoarea sa aventura, Pattinson are cateva sperante cu privire la cine se va confrunta intr-o potentiala continuare: The Court of Owls.

„Mi-ar placea sa fac ceva de genul Court of Owls”, a declarat actorul pentru Den of Geek intr-un interviu recent, facand referire la organizatia din umbra de tip cult care trage majoritatea sforilor din spatele Gotham-ului inca din anii 1600.

Court of Owls a fost introdusa in linia de benzi desenate New 52 Batman a lui Scott Snyder si Greg Capullo in 2011, contestand de fapt ideea ca familia Wayne a construit Gotham.

Pattinson a declarat pentru Den of Geek ca este de parere ca stilul gotic al filmului The Batman al lui Matt Reeves s-ar potrivi bine cu tonul sinistru din Court of Owls.

„Exista elemente din The Batman care sunt de genul horror si cred ca intr-adevar pare destul de nou pentru Batman”, a spus Pattinson.

Pattinson a dezvaluit, de asemenea, ca i-ar placea ca versiunea sa de Batman sa lupte impotriva lui Calendar Man, raufacatorul obsedat de date care il ajuta pe Batman sa captureze un criminal in serie in The Long Halloween.

intr-un fel, Riddler-ul lui Paul Dano va ocupa o amenintare similara cu cea a Curtii Bufnitelor, facandu-l pe Bruce Wayne sa se intrebe cat de bine isi cunoaste orasul.

„[Bruce] crede ca este orasul lui, intr-un fel ciudat. Crede ca el l-a cam construit”, spune Pattinson. „[El are] banii si castelul”, dar va afla pe pielea lui ca nu are „absolut niciun control sau putere asupra a ceva din oras”.

The Batman va fi lansat in cinematografe pe 4 martie, iar intre timp, puteti citi despre cum Robert Pattinson a facut muzica electronica dance in timp ce purta costumul de liliac sau despre cum Pinguinul lui Colin Farrell a fost inspirat de un personaj din Nasul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *