Road 96 aduce calatorii haotice pe PS4
|

Road 96 aduce calatorii haotice pe PS4, PS5 si Xbox in aprilie pe PS4, PS5 si Xbox

Mai multe versiuni pentru console sunt pe drum, dupa lansarea pe PC si Nintendo Switch

DigixArt si Ravenscourt aduc Road 96 pe PS4, PS5, Xbox One si Xbox Series X/S in aprilie 2022, ceea ce va completa ciclul; in prezent, jocul este lansat pe Switch si PC.

Road 96 este o aventura narativa ramificata de road-trip care nu mi-a iesit din minte de cand am jucat-o. Cu toate ciudateniile si ciudateniile sale si performantele de baza mai putin ideale pe Nintendo Switch, am avut un timp atat de dezordonat si memorabil, croindu-mi drum prin tumultoasa natiune Petria in cautarea unui viitor mai luminos dincolo de granita. Drumul 96 va fi o lovitura si o ratare pentru o multime de oameni, dar poate, de asemenea, sa rezoneze cu adevarat – cel putin, asa a fost pentru mine! si daca asteptati mai multe portari pe console, nu va mai dura mult.

Este unul dintre acele jocuri care merge cu adevarat pentru el, si in timp ce aceasta abordare poate cadea plat atunci cand prea multe elemente rateaza tinta, in mod colectiv, m-am simtit bine.

Cu personaje de cornball si evenimente dramatice ale povestii care se balanseaza inainte si inapoi intre umorul intentionat si cel (aparent) neintentionat, este interesant sa auzi cum se gandesc creatorii lui Road 96. in anuntul privind portul pentru PlayStation si Xbox, studioul descrie „momente de actiune, explorare, melancolie contemplativa, intalniri umane si situatii trasnite”. Asta e… foarte precis! Acesta este un joc de calatorie pe sosea in mai multe feluri decat unul.

in viata reala, nu pot sa ma urc intr-o masina si sa conduc – sau chiar sa merg cu ea! – pentru o bucata de timp solida fara ca ceva sa mearga prost. Un viraj ratat. O corectie ciudata a cursului. Un sentiment general ca „nu este posibil ca acesta sa fie cel mai rapid mod de a ajunge acolo”. smecherii, de fiecare data.

in lumea exagerata, caricaturala, dar extrem de politica a Road 96ma simt ca acasa, ca un adolescent ratacitor care trebuie sa se confrunte cu ocoluri la fiecare pas.

Pastreaza-ti calmul in taxi.

Jordan Devore

Jordan este membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *