Rise si God of War sar in sus in ianuarie la NPD cu porturi pentru PC
|

Rise si God of War sar in sus in ianuarie la NPD cu porturi pentru PC

intre timp, Pokemon Legends: Arceus isi asigura primul loc in top

Au aparut cifrele NPD pentru luna ianuarie 2022, iar Pokemon Legends: Arceus este fruntasul lunii. Dar, in timp ce seria Nintendo se ridica pe primul loc, doua portari arata de ce tot mai multe jocuri altadata exclusive pentru console primesc portari pe PC in zilele noastre.

Monster Hunter: Rise si God of War (2018) au ajuns amandoua pe Steam in ianuarie; primul pe 12 ianuarie, iar cel de-al doilea pe 14 ianuarie. Ambele au inregistrat cresteri destul de semnificative ale vanzarilor in aceeasi luna. Rise a sarit de pe locul 94 in clasamentul lunii precedente pe locul 3 in ianuarie, iar God of War a trecut de pe locul 146 pe locul 5. Nu e prea rau.

SUA NPD PREMIUM GAMES – ianuarie 2022 Top 20 Vanzari pic.twitter.com/2ayC6OuVyi

Nu este un refren neobisnuit. Monster Hunter: World a cunoscut un al doilea suflu in 2018, odata cu portarea sa ulterioara pe PC. Horizon Zero Dawn s-a vandut, de asemenea, bine cu portul sau pe PC, potrivit Nielsen’s SuperData (via VGC). Deci, da, se pare ca porturile de PC functioneaza bine, chiar daca nu sosesc la zi cu omologii lor de consola.

Pokemon a avut si el o luna buna. Arceus a ajuns pe primul loc, in timp ce Brilliant Diamond/Shining Pearl s-a mentinut pe locul 11, dupa ce luna trecuta s-a clasat pe locul trei. Jocurile de top au cunoscut cateva schimbari; in timp ce Call of Duty: Vanguard se afla in continuare in fruntea clasamentului, Halo Infinite a inregistrat o scadere decenta, la fel ca si Battlefield 2042.

Pe partea de hardware, PlayStation 5 este cea mai bine vanduta consola a lunii, atat in unitati, cat si in dolari. Seria Xbox s-a clasat pe locul al doilea la ambele. Cu toate acestea, Xbox Elite Series 2 a fost cel mai bine vandut accesoriu al lunii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *