Riddler se vede pe sine ca un justitiar ca Batman

Riddler se vede pe sine ca un justitiar ca Batman, spune Paul Dano

Starul din Batman, Paul Dano, spune ca Riddler-ul sau s-a inspirat foarte mult din Batman.

in timpul unui interviu acordat Fandango, raufacatorul Batman, in varsta de 37 de ani, a explicat cum motivele personajului sau le reflecta pe cele ale Cavalerului Negru interpretat de Robert Pattinson.

„Batman se naste din traume, nu-i asa?”, a spus el. „Bruce Wayne, pierzandu-si parintii… si unii oameni sunt capabili sa ia asta si sa o foloseasca drept combustibil, iar uneori acel combustibil poate duce spre ceva potential bun, si cred ca uneori oamenii iau acel combustibil si acesta ii ia pe ei.”

Dar este mult mai mult decat atat.

Regizorul Matt Reeves a declarat recent ca The Batman este aproape ca un horror, Riddler inspirandu-se din crimele reale ale ucigasului Zodiac Killer.

Se pare ca acea groaza se bazeaza pe versiunea justitiarului The Batman.

„Cred ca am fost foarte interesat de masca si de ideea ca un justitiar in lumea noastra… de multe ori putem vedea ceea ce vrem sa vedem”, a spus Dano. „si chiar daca pentru multi oameni The Batman reprezinta binele, pot sa va spun ca ochii… personajul meu il vedeau reprezentand exact ceea ce imi doream eu, ca pe o mare sursa de inspiratie si putere.”

Din nou, se revine la dualitatea traumei – in acest caz, Riddler si The Batman se pare ca sunt doua fete ale aceleiasi monede.

„A existat un gri impresionant in moralitatea din Gotham si in ideea de bine si rau”, a adaugat el. „Pur si simplu s-a simtit super complex, palpitant si profund si sunt inca atat de incantat de el.”

si nu este singurul Batman care se inspira din ceva interesant. Recent, Colin Farrell a dezvaluit ca versiunea sa a Pinguinului este inspirata din Nasul si a spus ca personajul emblematic Fredo a fost „o mica referinta”.

„Am fost total surprins si spulberat de scenariu”, a spus Dano. „in ziua de azi, trebuie sa te intrebi de ce? De ce sa reinterpretam The Batman? inca de la inceputul scenariului lui Matt a avut un punct de vedere foarte clar cu privire la ceea ce aducea in acest film.”

Robert Pattinson joaca rolul lui Batman alaturi de ZoГ« Kravitz in rolul Catwoman, Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright in rolul lui James Gordon, Colin Farrell in rolul Pinguinului si Paul Dano in rolul Enigmaticului.

The Batman este regizat de Matt Reeves, pe baza unui scenariu pe care l-a scris impreuna cu Peter Craig.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *