Retro Studios si-a schimbat imaginea de antet de pe Twitter in Metroid

Retro Studios si-a schimbat imaginea de antet de pe Twitter in Metroid

Ma bucur ca se ocupa de Prime 4

The Retro Studios Metroid Twitter-verse se incalzeste, deoarece compania tocmai si-a schimbat imaginea de header cu o noua imagine Metroid imagine. Ultimul tweet a fost publicat pe 27 ianuarie, in care se cerea un inginer de instrumente si un inginer tehnologic, dar imaginea de antet a fost schimbata recent.

Asadar, pare o nimica toata, dar multi oameni sunt entuziasmati de aceasta foarte mica schimbare de banner care a fost facuta fara niciun fel de anunt. Este intr-adevar unul dintre primele cazuri de recunoastere a faptului ca Metroid Prime 4 de ani de zile, in afara link-urilor indirecte de recrutare si a acelui videoclip de scuze de acum trei ani.

Desi nu este confirmat in totalitate (din nou, nu a existat niciun anunt), este foarte clar Metroid Prime 4, cu nuantele sale de albastru (culoarea primara a tot ceea ce este Prime 4 legate de Prime 4) si tonul grunjos. Nici macar nu este confirmat inca faptul ca figurina este Samus, desi cel mai probabil este vorba de ea.

Trebuie doar sa spun ca ma bucur ca Retro Studios se ocupa de Metroid Prime 4. Jocul ar fi putut fi deja lansat pana acum daca ar fi fost facut sub vechiul concept! Dar daca Nintendo nu a fost multumita nici macar intern de acest proiect, cine stie care ar fi fost receptia.

Pentru a face o excursie pe calea memoriei, Nintendo a remarcat in mod deschis ca proiectul „nu a atins standardele pe care [ei] le cauta intr-o continuare”, care la acel moment se pare ca se afla sub aripa Bandai Namco. in orice caz, am putea avea parte de un Prime 4 actualizare la E3 in acest an, deoarece Nintendo incearca sa promoveze viitorul produs.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid inca din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa isi faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *