Requiem Collectors Edition nu e prea sobolan - Destructoid

Requiem Collectors Edition nu e prea sobolan – Destructoid

Copiii de Rune iti vor pazi mantia

Una dintre cele mai „off-radar” lansari din 2022 este continuarea sinistra a studioului Asobo Studio A Plague Tale: Requiem, continuarea aventurii stealth de cult din 2019 A Plague Tale: Innocence. Sunt un mare sustinator al acestei lansari, care m-a luat prin surprindere cu pasiunea, integritatea artistica, precum si cu personajele si decorul sau convingator. in timp ce data de lansare a continuarii este inca un mister, editorul Focus Entertainment a dezvaluit mai multe bonusuri de precomanda, precum si o impresionanta editie de colectie.

Disponibil la precomanda acum in magazinul Focus Entertainment, jocul A Plague Tale: Requiem Editia de colectie contine o copie a jocului pe PS5, PC sau Xbox Series X (fizica pentru console, digitala pentru PC), impreuna cu trei litografii A4, o copie pe vinil presat a coloanei sonore a lui Olivier DeriviГЁre, o brosa cu pene metalice si un boxart alternativ exclusiv. Piesa centrala a setului este o statuie din rasina de opt inci a eroicilor copii de Rune, Amicia si Hugo. Setul se vinde cu amanuntul la pretul princiar de 189,99 USD.

Pentru precomandarea editiei standard a A Plague Tale: Requiem, jucatorii isi vor pune in sac o selectie de bunatati in joc. Printre acestea se numara 13 obiecte cosmetice pentru Amicia de Rune, skin-ul The Red Damsel pentru arcul ei de incredere, (cred ca prastia si-a depasit utilitatea), si cateva materiale de artizanat bonus pentru acele otravuri si remedii la indemana – toate acestea vor ajuta tanara noastra rezistenta in lupta continua impotriva Inchizitiei si a terifiantei armate de sobolani negri care afecteaza tara.

A Plague Tale: Requiem este programat sa se lanseze in 2022 pe PS5, PC si Xbox Seria X.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *