Requiem Collectors Edition nu e prea sobolan - Destructoid

Requiem Collectors Edition nu e prea sobolan – Destructoid

Copiii de Rune iti vor pazi mantia

Una dintre cele mai „off-radar” lansari din 2022 este continuarea sinistra a studioului Asobo Studio A Plague Tale: Requiem, continuarea aventurii stealth de cult din 2019 A Plague Tale: Innocence. Sunt un mare sustinator al acestei lansari, care m-a luat prin surprindere cu pasiunea, integritatea artistica, precum si cu personajele si decorul sau convingator. in timp ce data de lansare a continuarii este inca un mister, editorul Focus Entertainment a dezvaluit mai multe bonusuri de precomanda, precum si o impresionanta editie de colectie.

Disponibil la precomanda acum in magazinul Focus Entertainment, jocul A Plague Tale: Requiem Editia de colectie contine o copie a jocului pe PS5, PC sau Xbox Series X (fizica pentru console, digitala pentru PC), impreuna cu trei litografii A4, o copie pe vinil presat a coloanei sonore a lui Olivier DeriviГЁre, o brosa cu pene metalice si un boxart alternativ exclusiv. Piesa centrala a setului este o statuie din rasina de opt inci a eroicilor copii de Rune, Amicia si Hugo. Setul se vinde cu amanuntul la pretul princiar de 189,99 USD.

Pentru precomandarea editiei standard a A Plague Tale: Requiem, jucatorii isi vor pune in sac o selectie de bunatati in joc. Printre acestea se numara 13 obiecte cosmetice pentru Amicia de Rune, skin-ul The Red Damsel pentru arcul ei de incredere, (cred ca prastia si-a depasit utilitatea), si cateva materiale de artizanat bonus pentru acele otravuri si remedii la indemana – toate acestea vor ajuta tanara noastra rezistenta in lupta continua impotriva Inchizitiei si a terifiantei armate de sobolani negri care afecteaza tara.

A Plague Tale: Requiem este programat sa se lanseze in 2022 pe PS5, PC si Xbox Seria X.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.