Remake-ul System Shock este complet jucabil

Remake-ul System Shock este complet jucabil, dar dezvoltatorii vor sa fie facut cum trebuie

Remake-ul System Shock este aparent jucabil „de la inceput pana la sfarsit”, conform unei actualizari recente de pe Kickstarter, dar nu este inca terminat.

intr-o actualizare a paginii System Shock Kickstarter, dezvoltatorul Nightdive Studios a oferit detalii despre stadiul in care se afla dezvoltarea remake-ului. „in momentul in care scriu acest articol, se afla intr-o pozitie in care jocul poate fi, in esenta, terminat de la inceput pana la sfarsit!”, se arata in postare. „Ceea ce ne concentram in prezent este lustruirea nivelurilor si incorporarea de arta suplimentara, animatii si crearea unei tone de active secundare care au fost candva mult mai mici ca prioritate.”

Ca parte a unei intrebari frecvente, Nightdive a abordat, de asemenea, problema unei date de lansare, spunand ca ei „recunosc ca jocul a fost in curs de dezvoltare pentru o lunga perioada de timp” si ca „au sustinatori Kickstarter care doresc sa joace jocul pe care ne-au incredintat sa-l facem. Vrem sa fie facut cum trebuie”.

System Shock. Credit: Nightdive Studios

Acestia i-au asigurat pe sustinatori ca nu exista „nimic care sa sugereze” ca remake-ul System Shock nu va fi lansat. Iar Nightdive a mentionat, de asemenea, in postare ca echipa este formata din doar 15 persoane, explicand in parte de ce jocul a durat atat de mult.

Kickstarter-ul a fost finantat cu succes in 2016, ajungand acum opt ani. Mai multe estimari de lansare tinta au venit si au plecat, iar sustinatorii se intreaba cand va fi fixata o data finala de lansare.

O emisiune TV System Shock este, de asemenea, in curs de dezvoltare de la scenaristul filmului Mortal Kombat pentru serviciul de streaming Binge.

in alta ordine de idei, A Better Ubisoft a publicat intr-o noua scrisoare o actualizare a conditiilor de lucru la Ubisoft. „Ne-am saturat sa fim nevoiti sa explicam in mod repetat aceste puncte aparent evidente unei echipe de conducere care fie sunt ignorante din greseala, fie pur si simplu nu vor sa asculte”, se arata in scrisoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *