Regizorul The Batman spune ca este o poveste de origine a personajului negativ

Regizorul The Batman spune ca este o poveste de origine a personajului negativ

Poate ca The Batman nu este o poveste de origine pentru Bruce Wayne, dar va fi pentru Catwoman, The Penguin si The Riddler.

in cadrul unui panel recent la care a participat IGN, regizorul Matt Reeves a explicat: „Chestia despre film este ca nu este o poveste de origine a lui Batman, dar este o poveste de origine pentru fiecare personaj din galeria de ticalosi pe care il intalnesti”, a dezvaluit el. „Selina Kyle nu este inca Catwoman, iar Pinguinul nu este inca Kingpin”.

Auzisem anterior ca originile lui Catwoman vor fi acoperite in film, dar se pare ca vom avea parte de aceeasi abordare si pentru alti inamici celebri.

ZoГ« Kravitz a avut multe de spus despre rolul ei in Catwoman si se pare ca tanara Selina Kyle nu a devenit chiar ticaloasa pe care o cunoastem si o iubim. Cel putin, nu inca.

„A fost cu adevarat minunat sa pot sa o joc pe Selina si sa nu fiu nevoita sa sar direct la Catwoman”, a spus Kravitz. „Am avut aceasta minunata oportunitate de a o dezvolta incet-incet, iar publicul are ocazia sa vina in aceasta calatorie cu mine.” Bineinteles, Kravitz gaseste modalitati de a face aluzie la „stiti… cine va deveni ea”.

Dar apoi, Catwoman si Pinguinul (Colin Farrell) nu sunt singurii raufacatori din The Batman. il vom vedea, de asemenea, pe legendarul sef al mafiei, Carmine Falcone (John Turturro), ca sa nu mai vorbim de actul principal – interpretarea justitiara a lui Paul Dano, The Riddler.

Acest accent pus pe raufacatorii din The Batman se indeparteaza de povestea traditionala a originilor, care se concentreaza de obicei pe moartea parintilor lui Batman. si, desi acest element va ramane in trecutul lui Batman, ascensiunea lui Bruce Wayne ca cruciat cu pelerina nu mai este exact la fel.

„Este oarecum diferita de povestea de origine traditionala”, a explicat Pattinson. „El nu pleaca, nu se antreneaza si nu se intoarce deloc ca un Batman complet stapanit si nu este personajul traditional de playboy. Ceva i s-a intamplat si practic… sunt prea multe traume cu care trebuie sa se confrunte. Cand e Bruce – e inca ziua in care i-au murit parintii. Nu a trecut deloc peste asta.”

in ceea ce priveste raufacatorii filmului, mai sunt multe de explorat in potentialele continuari, regizorul Matt Reeves fiind dornic sa se ocupe de Mr. Freeze. intre timp, Robert Pattinson vrea sa exploreze Curtea Bufnitelor. Cu doua secvente despre care se spune ca sunt in plan, asta suna ca o trilogie pe cinste.

Robert Pattinson interpreteaza rolul lui Batman, alaturi de ZoГ« Kravitz in rolul Catwoman, Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright in rolul lui James Gordon, Colin Farrell in rolul Pinguinului si Paul Dano in rolul Enigmaticului. The Batman este regizat de Matt Reeves, pe baza unui scenariu pe care l-a scris impreuna cu Peter Craig.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *