Regizorul The Batman

Regizorul The Batman, Matt Reeves, il vrea pe Mr Freeze intr-o potentiala continuare

Regizorul The Batman, Matt Reeves, vrea sa se ocupe de Mr. Freeze. in timpul unui eveniment de presa recent la care au participat IGN si alte cateva institutii, Reeves a explicat cum l-ar aborda pe personajul negativ iconic al lui Batman intr-un potential sequel.

„Mr. Freeze, ce poveste grozava, nu-i asa?”, a spus el. „Cred ca exista de fapt o versiune cu picioarele pe pamant a acelei povesti, care ar putea fi foarte puternica si ar putea fi cu adevarat grozava.”

„Pur si simplu ma simt atras sa gasesc versiunea cu picioarele pe pamant a orice. Asa ca, pentru mine ar fi o provocare intr-un mod interesant sa incerc sa imi dau seama cum s-ar putea intampla asta.”

Mr. Freeze a aparut pentru prima data ca fiind criminalul pe baza de gheata Mr. Zero intr-un numar din 1959 al cartii de benzi desenate Batman. Dar povestea sa de origine a fost ulterior refacuta pentru a se potrivi cu cea din episodul iconic din Batman: The Animated series.

Dr. Victor Fries era un om de stiinta criogenic din Gotham care a fost prins intr-un accident de laborator in timp ce incerca sa-si vindece sotia bolnava in faza terminala, Nora. Este o poveste frumos tragica, adusa la viata cu creativitate artistica in serialul animat.

Raufacatorul a aparut si in filme, interpretat de Arnold Schwarzenegger… dar nu vorbim despre asta.

„Iubesc partea fantastica a lui Batman, dar aceasta iteratie, evident, desi este, pentru mine, cred ca este foarte fidela benzilor desenate, dar nu cred ca aceasta este neaparat, nu se apleaca atat de tare spre fantastic”, a explicat Reeves. „Dar cred ca, pentru mine, ceea ce ar fi interesant ar fi sa incercam sa deslusim fantasticul si sa vedem, ei bine, cum ar putea avea sens aici?”.

Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca dl. Tragica poveste de dragoste a lui Freeze ar fi o poveste perfecta in lumea lui Batman. impreuna cu ideile lui Robert Pattinson de a explora Curtea Bufnitelor, ar putea duce la o abordare interesanta a Gothamului pe care il cunoastem si il iubim.

Robert Pattinson joaca rolul lui Batman, alaturi de ZoГ« Kravitz in rolul Catwoman, Andy Serkis in rolul lui Alfred Pennyworth, Jeffrey Wright in rolul lui James Gordon, Colin Farrell in rolul Pinguinului si Paul Dano in rolul Enigmaticului.

The Batman este regizat de Matt Reeves, pe baza unui scenariu pe care l-a scris impreuna cu Peter Craig.

Ryan Leston este jurnalist de divertisment si critic de film pentru IGN. il puteti urmari pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *