Regizorul Super Mario RPG ar vrea sa faca o continuare ca ultimul sau joc

Regizorul Super Mario RPG ar vrea sa faca o continuare ca ultimul sau joc

Directorul jocului Super Mario RPG a declarat ca, daca ar putea, si-ar dori ca o continuare sa fie ultimul sau joc.

Vorbind pentru MinnMax, cu transcrieri de la NintendoLife, directorul Super Mario RPG, Chihiro Fujioka, a vorbit despre dezvoltarea JRPG-ului produs de Square Enix si, de asemenea, a mentionat ca ar dori sa faca o continuare a jocului. „Da, mi-ar placea foarte mult sa fac una”, a raspuns Fujioka atunci cand a fost intrebat daca doreste sa lucreze la un Mario RPG din nou. „Asadar, in cariera mea, am fost implicat intr-o multime de jocuri si mi-ar placea foarte mult ca ultimul meu joc sa fie un alt Mario RPG, daca este posibil.”

El a continuat sa detalieze putin, spunand: „Mi-ar placea sa ma intorc si sa creez un Mario RPG (diferit de Mario & Luigi) in care il controlezi doar pe Mario…” Dar Fujioka nu a oferit niciun detaliu despre ce fel de intriga ar putea avea o continuare a lui Super Mario RPG.

Super Mario RPG a fost lansat initial pe SNES in 1996, atat in Japonia, cat si in America de Nord, dar nu a primit o lansare europeana pana in 2008, cand a fost lansat pe Consola Virtuala de pe Wii. A fost dezvoltat de Square Enix, cunoscuta la acea vreme sub numele de Square, si a fost masiv diferit de alte jocuri Mario de la acea vreme. A prezentat un gameplay bazat pe turnuri, mai degraba decat platformingul tipic pe care il gasesti in alte Mario jocuri Mario.

Desi Super Mario RPG nu este disponibil in prezent pe Nintendo Switch, a fost inclus in Super NES Classic Edition care a aparut in 2017.

in alta ordine de idei, A Better Ubisoft a publicat o actualizare a conditiilor de lucru la Ubisoft intr-o noua scrisoare. „Ne-am saturat sa fim nevoiti sa explicam in mod repetat aceste puncte aparent evidente unei echipe de conducere care fie sunt ignorante din greseala, fie pur si simplu nu vor sa asculte”, se arata in scrisoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *