Regizorul Hellbound va crea un nou univers impreuna cu dezvoltatorul jocului Crossfire X

Regizorul Hellbound va crea un nou univers impreuna cu dezvoltatorul jocului Crossfire X

Hellbound Yeon Sang-ho, regizorul filmului Hell Hellbound, se va asocia cu compania sud-coreeana de jocuri Smilegate pentru a crea un nou univers fictiv.

Yeon, care este cunoscut pentru regia K-drama Netflix K-drama din 2021 Hellbound si popularul film de actiune si groaza din 2016 Train to Busan, a semnat un acord de parteneriat in domeniul proprietatii intelectuale pentru a crea un nou cu Smilegate, co-dezvoltatorul jocului videoCrossfireX, potrivit unui nou Korea Times raport al Time Times.

in plus, noul univers va genera nu numai un joc video original, ci si continut suplimentar, precum seriale TV, filme si benzi desenate web. Universul ar urma sa fie finalizat cel mai devreme anul viitor.

„[Parteneriatul] ii va permite lui Smilegate sa treaca de la o companie de jocuri faimoasa si sa isi extinda universul de continut in diverse domenii, inclusiv filme, drame, benzi desenate web si emisiuni de varietati”, a declarat seful vizionar al companiei de jocuri, Kwon Hyuk-bin.

Smilegate a fost fondata in 2002 si a dezvoltat de-a lungul anilor mai multe jocuri pentru mobil si PC, precum SoulWorker si Lost Ark. Cea mai recenta lansare a fost jocul FPS Crossfire X, care a fost lansat la inceputul acestei luni.

intre timp, Yeon a obtinut o recunoastere internationala semnificativa anul trecut pentru seria de succes Netflix Hellbound in care joaca Yoo Ah-in. Regizoarea vedeta este, de asemenea, pregatita sa carmuiasca Jung-E (titlu de lucru), un viitor serial original futurist SF Netflix care va fi difuzat in cursul acestui an.

Yeon a impartasit anterior ca a fost surprins de atentia Hellbound a primit in afara Coreei. „Cand am vorbit prima data despre Hellbound cu Netflix, nu credeam ca va avea un ecou universal in randul publicului”, a spus el. „Initial, publicul meu tinta era o piata de nisa a celor carora le place acest gen.”

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *