Reducerile la jocurile Steam vor fi plafonate la 90 la suta

Reducerile la jocurile Steam vor fi plafonate la 90 la suta

Valve a anuntat cateva modificari ale regulilor privind reducerile de jocuri pe Steam, care vor intra in vigoare luna viitoare.

Potrivit unor documente Steamworks, un nou set de reguli care inconjoara politica de reduceri la jocuri pe Steam va incepe pe 28 martie 2022. Printre acestea se numara reducerea maxima pentru jocuri care va deveni 90%, iar minimul absolut se va schimba la 10%.

La momentul publicarii, XCOM 2 este redus pe Steam cu 94%, ceea ce SteamDB numeste un „nou minim istoric” pentru joc.

Timpul dintre reducerile pentru un joc individual pe Steam se schimba si el, deoarece se va reduce de la sase saptamani la patru, ceea ce inseamna ca trebuie sa treaca 28 de zile intre sfarsitul unei reduceri si inceputul alteia. Reducerile de lansare pentru jocuri noi pot fi inca valabile, dar odata ce se incheie, trebuie sa treaca 28 de zile pana cand poate incepe o alta oferta.

Steam Deck. Credit: Valve

Valve a precizat, de asemenea, ca aceste noi reguli de racire a timpului dintre reduceri se aplica tuturor tipurilor de promotii de pe Steam, cu exceptia celor patru reduceri sezoniere majore: Lunar New Year Sale, Summer Sale, Autumn Sale si Winter Sale.

De asemenea, perioadele de reduceri personalizate nu pot dura acum mai mult de doua saptamani sau pot fi mai scurte de o zi.

Aceste modificari ale reducerilor vor intra in vigoare la o luna de la lansarea Steam Deck, deoarece PC-ul portabil va incepe sa fie livrat pe 28 februarie. Dezvoltatorii cu acces timpuriu la Steam Deck au laudat dispozitivul portabil, dupa cum a declarat Jonathan SmArs de la Iron Gate: „Am fost surprins de cat de bine functioneaza jocurile pe el fara nicio modificare si cat de bine se simte sa te joci pe el. Valheim a functionat din prima zi pe Steam Deck fara nicio modificare”.

in alta ordine de idei, viitorul titlu al Yacht Club Games, Mina The Hollower, a ajuns la peste 16.000 de sustinatori pe Kickstarter, in timp ce se apropie de 1 milion de lire sterline promise in total. Kickstarterul si-a atins chiar si obiectivul initial in mai putin de 24 de ore.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *