Acest robot de discordie Valorant facut de un fan este ceva ce trebuie sa obtineti chiar acum

Redditorii discuta problema Smurfing-ului in Valorant si cum Riot inca o trece cu vederea

Valorant este unul dintre cele mai populare jocuri competitive free-to-play de tip shooter tactic din lume, cu peste 15 milioane de utilizatori activi. in mod firesc, este infestat de jucatori smurf, de schimb de conturi, de AimBots si de moduri de crestere a rangului.

Ce este un smurf?

Un jucator smurf este, practic, un jucator cu un rang mai mare care joaca si domina jocul folosind un alt cont cu un rang mai mic. Acest lucru nu numai ca strica integritatea competitiva a jocului, dar ii impiedica pe jucatori sa isi imbunatateasca rangul si le strica curba de invatare. Smurfing aproape intotdeauna duce la calcarea in picioare a rivalilor lor mai putin calificati de catre strumf, ceea ce poate fi distractiv pentru jucatorul mai bine calificat, dar in general strica distractia si experienta de joc.

Valorant are un plafon de indemanare decent de ridicat, care devine mai mare doar dupa ce jucatorul ajunge la rangul de Nemuritor sau dincolo de acesta. Prin urmare, majoritatea strumfilor Valorant tind sa provina din ranguri de la Platina la Diamant, acesti oameni care, de cele mai multe ori, nu reusesc sa treaca sau sa atinga aceasta bariera si apoi creeaza conturi noi, incercand sa caute un nou inceput.

Citeste si: Un zvon nebunesc sugereaza ca Doctor Strange in Multiversul nebuniei va uni Fox, Universal si Sony intr-un singur univers

in cele mai multe jocuri competitive, smurfing-ul este facut de jucatori pentru a-si testa curajul impotriva jucatorilor de nivel inferior si pentru a-si crea un fals sentiment de realizare. in Valorant, cei mai multi strumfi tind sa isi arate abilitatile inca de la inceput pentru a-si creste clasamentul.

Redditorii au fost intotdeauna ingrijorati de modul in care conturile de strumfi au devenit mai indraznete si isi etaleaza de fapt comportamentul lor nesportiv.

Jucatorii de rang inferior nu prea invata nimic atunci cand sunt ucisi in mod constant in mod insta-killed. Diferenta de abilitati mecanice dintre acesti strumfi si noii jucatori sunt prea mari, evident.

La inceputul anului trecut, Riot si-a actualizat termenii de serviciu pentru a contracara smurfs si pentru a face competitivitatea mai buna in ansamblu. Aceste actiuni impotriva strumfilor au fost apreciate de intreaga baza de jucatori la vremea respectiva. Cu toate acestea, jucatorii inca se lovesc de smurfi, indiferent de rang. Aceasta problema parea sa se inmulteasca, unde se pare ca smurfii cumpara conturi care trec de sistemul de detectare a smurfilor al Riot.

Prin intermediul uneia dintre noile actualizari, Riot a modificat regulile de cooperare si a facut in asa fel incat jucatorii vor trebui sa fie de nivel 20 pentru a juca competitiv, ajungand la acest nivel necesita de fapt o oarecare macinare si va ajuta jucatorii cu rang scazut (de la rangurile Iron la Gold) sa evite majoritatea strumfilor.

Cititi si: „incearca sa te joci cu un joc de poker: Genshin Impact Leaks dezvaluie mai multe informatii despre noul sef Ruin Serpent

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *