Rebel Wolves este un nou studio al fostilor dezvoltatori de Witcher si Cyberpunk

Rebel Wolves este un nou studio al fostilor dezvoltatori de Witcher si Cyberpunk

Echipa lucreaza la un nou dark fantasy construit in Unreal 5

O noua echipa a aparut de la CD Projekt Red. Rebel Wolves este un studio fondat de dezvoltatori care au lucrat la The Witcher si Cyberpunk 2077, care lucreaza la un nou RPG dark fantasy propriu.

La carma Rebel Wolves se afla Konrad Tomaskiewicz, directorul de joc de la The Witcher 3: Wild Hunt si director de productie la Cyberpunk 2077. Tomaskiewicz este CEO si director de joc, iar alaturi de el se afla alti cativa Witcher talente din seria Witcher. De la design la animatie, arta si naratiune, multe dintre capetele de la Rebel Wolves par sa aiba ceva Witcher experienta.

Acest lucru este potrivit, deoarece primul lor proiect este un RPG fantasy intunecat pentru PC si consolele next-gen. Proiectul este inca nenumit, dar echipa confirma ca va lucra in Unreal 5 si a publicat o bucata de key art:

Rebel Wolves va avea sediul la Varsovia, in Polonia, dar studioul va avea si lucratori la distanta. De asemenea, face angajari atat pentru pozitii la birou, cat si la distanta. intr-un comunicat de presa, Tomaskiewicz spune ca studioul doreste sa evolueze genul cRPG, creand in acelasi timp o echipa bine inchegata.

in mod colectiv, ne imaginam Rebel Wolves ca un loc in care dezvoltatorii de jocuri cu experienta isi pot reaprinde pasiunea, unde se pot concentra asupra meseriei lor si isi pot turna dragostea intr-un titlu uimitor si ambitios”, a declarat Tomaskiewicz. „Vrem sa ramanem mici si agili – un loc in care oamenii se cunosc si au grija unii de altii.”

Acest anunt vine la doar o zi dupa ce CD Projekt Red a lansat versiunea next-gen a lui Cyberpunk 2077. Studioul a avut multe rapoarte despre luptele sale interne pentru a scoate acest joc pe usa. Cu Rebel Wolves, se pare ca fostul Cyberpunk si Witcher vor incerca sa isi croiasca propriul drum.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *