Ranked Play vine in sfarsit in Call of Duty: Vanguard - Destructoid

Ranked Play vine in sfarsit in Call of Duty: Vanguard – Destructoid

Pregatiti-va pentru grind

Call of Duty este unul dintre cele mai competitive jocuri video pe care le puteti juca – lupta rapida, mecanismul „Best Play” si raportul omorare/moarte, toate acestea incurajeaza jucatorii sa se forteze pentru a-si domina adversarii. in timp ce CoD jucatorii se pot bucura de spiritul competitiv al jocului pur si simplu, acestia se bucura si de structura jocului clasat, astfel incat sa stie exact unde se situeaza in clasament in raport cu ceilalti. Din fericire, jucatorii celui mai recent Call of Duty joc vor putea vedea exact cum se situeaza, deoarece Ranked Play este oficial in scadere pentru Vanguard joi, 17 februarie.

[Sursa imaginii: SegmentNext]

Odata cu adaugarea noului mod, jucatorii vor trebui sa completeze cinci meciuri de evaluare a abilitatilor la inceputul fiecarui sezon pentru a obtine un rating de abilitate si o plasare in divizia de abilitati – o practica standard pentru modurile competitive din zilele noastre.

Beta-ul Ranked Play din sezonul doi al Call of Duty Vanguard va include meciurile competitive Call of Duty League (cunoscuta si sub numele de CDL) 4v4 Hardpoint, CDL Search and Destroy si CDL Control. Jucatorii vor putea, de asemenea, sa foloseasca aceleasi arme, setari si harti care sunt folosite in CDL. in cele din urma, jucatorii vor fi, de asemenea, recompensati cu echipamente speciale prin intermediul Recompensele Ranked Play, care pot fi folosite atat in Call of Duty: Vanguard si Warzone.

Ranked Play a fost introdus in Call of Duty in urma cu Advanced Warfare, si este similar cu League Play din Black Ops II, care le permitea jucatorilor sa aiba toate armele si echipamentele deblocate de la inceput.

Jucatorii vor trebui sa-si croiasca drum prin diviziile de clasament, care au ramas aceleasi de la inceputul Ligii – Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond, Master si Grandmaster (rezervata doar celor mai buni 100 de jucatori). La fel ca in League Play, anumite arme, atasamente, echipamente si Killstreaks vor fi restrictionate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *