Rainbow Six Siege isi dezvaluie urmatorul operator Azami si multe altele

Rainbow Six Siege isi dezvaluie urmatorul operator Azami si multe altele

Ubisoft a dezvaluit ce va urma in sezonul 1 al anului 7 (Y7S1) din Rainbow Six Siege, inclusiv un nou operator numit Azami, un aparator care poate repara daunele provocate mediului de pe harta.

Anuntat astazi (19 februarie), gadgetul lui Azami este un dispozitiv care poate fi aruncat si care aplica o acoperire circulara antiglont oriunde loveste. Dupa cum a demonstrat Ubisoft, acest lucru ii permite sa repare daunele suferite de pereti, trape si usi care au fost sparte de atacatori.

Jucatorii pot alege fie un pistol mitraliera 9x19VSN, fie o pusca ACS12 atunci cand o interpreteaza pe Azami, iar incarcatura ei include, de asemenea, un pistol D-50. in ceea ce priveste echipamentul suplimentar, Azami poate folosi sarma ghimpata si o grenada de impact.

Potrivit directorului de creatie Alex Karpazis, echipa Ubisoft a avut nevoie de peste un an pentru a crea Azami. Dezvoltand, Karpazis a spus ca acest lucru se datoreaza faptului ca ea este „unul dintre cei mai complecsi operatori pe care a trebuit sa-i facem vreodata”.

Rainbow Six Siege. Credit: Ubisoft

Azami este o ancora care va functiona cel mai bine atunci cand este pozitionata in apropierea obiectivului si va lucra bine cu alti operatori – precum Mira si Bandit – care au, de asemenea, gadgeturi care influenteaza mediul unei harti.

Pe de alta parte, barierele ei antiglont pot fi distruse de explozibili – ceea ce inseamna ca operatori precum Zofia, Ashe si Flores sunt cu totii niste contra-picuri solide.

in afara de noul operator, Ubisoft a confirmat, de asemenea, ca Team Deathmatch (TDM) si Attacker Repick revin in YS71. Mai exact, TDM se va lansa ca mod de joc permanent in acest sezon si va primi mai multe harti mai tarziu.

Rainbow Six Siege va primi, de asemenea, o noua harta in acest sezon, care va fi amplasata in Irlanda. Un conac mai vechi care a fost transformat intr-un club de tara, parterul are o estetica mai moderna, in timp ce la etaj s-au pastrat elementele mai rustice ale cladirii.

in alta ordine de idei, Rainbow Six Extraction a dezvaluit primul sau nou eveniment de criza, un mod provocator bazat pe valuri numit Spillover.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *