Rainbow Six Siege 2022 Roadmap teaseaza o revizie a clasamentului si o progresie incrucisata
|

Rainbow Six Siege 2022 Roadmap teaseaza o revizie a clasamentului si o progresie incrucisata

Ubisoft a publicat foaia de parcurs pentru Rainbow Six Siege in 2022, sugerand o revizie Ranked si o cross-progresie pentru sfarsitul acestui an. Ubisoft a dezvaluit deja detaliile despre Anul 7 Sezonul 1 Demon Veil, care adauga un nou operator si un mod Team Deathmatch.

Foaia de parcurs Rainbow Six Siege 2022 confirma faptul ca vor exista patru sezoane, fiecare cu un nou battle pass si operator. Sezonul 2 va avea un operator din Belgia, sezonul 3 din Singapore, iar sezonul 4 din Columbia. Foaia de parcurs a enumerat, de asemenea, unele dintre caracteristicile viitoare axate pe a face jocul mai accesibil pentru noii jucatori. Sezonul 2 va adauga un poligon de tragere pentru ca jucatorii sa poata incerca arme si operatori intr-un mediu controlat. De asemenea, va aduce sfaturi pentru operatori, care vor oferi informatii utile despre fiecare operator, destinate noilor jucatori.

Anul 7 va aduce doua noi harti competitive, una in sezonul 1 si una in sezonul 3. Sezonul 3 va aduce, de asemenea, introducerea Ranked 2.0, despre care Ubisoft a spus ca va reflecta mai bine progresul unui jucator. Sezonul 4 va avea o lista de redare permanenta Arcade, oferind si mai multe optiuni de mod de joc intre evenimente. imbunatatirile pentru consola, cum ar fi noile presetari de intrare a controlerului si setari ale campului vizual, vor veni candva dupa Sezonul 1.

Sezonul 4 va vedea, de asemenea, adaugarea de cross-play intre Xbox si PlayStation, o caracteristica foarte solicitata care a fost anuntata initial ca va veni la inceputul anului 2022. in acelasi timp, va fi adaugat si progresul incrucisat intre toate platformele. Anul 7 Sezonul 1 Demon Veil se va lansa candva in luna martie si este disponibil acum pe serverele publice de testare.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *