Rainbow Six Extraction dezvaluie Spillover ca fiind primul sau nou eveniment de criza

Rainbow Six Extraction dezvaluie Spillover ca fiind primul sau nou eveniment de criza

Ubisoft a lansat Spillover, un eveniment de criza in Rainbow Six Extraction in care jucatorii trebuie sa supravietuiasca in fata unor valuri de atacatori extraterestri.

Spillover este disponibil astazi (18 februarie) si va cere jucatorilor sa adopte o abordare „strategica si defensiva” a evenimentului de criza pentru a reusi.

in Spillover, jucatorii sunt desfasurati pe o harta cu noua colonii Sprawl imprastiate pe ea. Pentru a distruge fiecare colonie, jucatorii trebuie sa activeze o canistra de Dissolution Agent – desi acest lucru va atrage valuri de inamici extraterestri care vor incerca sa apere punctul.

Odata ce jucatorii supravietuiesc distrugerii unei colonii, pot trece la urmatoarea si, in cele din urma, pot incerca sa curete intreaga harta.

Ubisoft a anuntat ca toti jucatorii care se logheaza in timpul evenimentului Spillover vor putea castiga Auto-Turret, o piesa de tehnologie REACT care poate tinti si impusca Archaeans inamici.

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction. Credit: Ubisoft

De asemenea, studioul a anuntat ca, alaturi de lansarea lui Spillover, Rainbow Six Siege operatorul Zofia se va alatura, de asemenea, la Extraction roster. Zofia va putea sa echipeze tehnica REACT la lansatorul sau de grenade, desi ramane de vazut cum va functiona aceasta functie.

Desi Spillover este primul eveniment de criza de dupa lansare in Rainbow Six Extraction, Ubisoft a declarat ca este „primul din multe” evenimente si actualizari care vor urma.

in NME’in avanpremiera lui Spillover, am constatat ca este incredibil de dificil si am considerat ca „in afara de cei care si-au petrecut timpul de la lansare, crescandu-si CV-ul de macelarire a extraterestrilor, majoritatea jucatorilor pur si simplu nu vor avea experienta necesara pentru a face acest lucru sa functioneze”.

in alte stiri despre jocuri, Dragon Age 4 ar putea fi lansat in 2023, potrivit unui jurnalist care are cunostinte despre dezvoltarea jocului. Cu toate acestea, este inca „la cel putin 18 luni distanta de astazi”, asa ca o lansare la inceputul anului 2023 pare exclusa.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *