Rainbow 6 Sieges Sezonul urmator adauga un nou operator

Rainbow 6 Sieges Sezonul urmator adauga un nou operator, o harta, un mod de joc si multe altele

Ubisoft incepe cu dreptul sustinerea lui Tom Clancy’s Rainbow 6 Siege. Primul sezon al anului al jocului, Demon Veil, adauga o noua harta si un mod de joc permanent la shooter-ul competitiv, impreuna cu un nou Operator care poate reconstrui apararea.

Numit Azami, primul Operator al anului din Rainbow 6 Siege este un Aparator. Cu o viteza si o sanatate medii, Azami nu este remarcabila, cu exceptia gadgetului sau, Kiba Barrier. Operatorul poate arunca kunai care elibereaza gaz intr-un cerc mic unde aterizeaza. Acel gaz se solidifica apoi intr-o suprafata antiglont, oferind o acoperire rapida.

Dincolo de crearea de acoperire pentru jucatori, gadgetul lui Azami ofera jucatorilor o noua optiune defensiva in Rainbow 6 Siege. Cu ajutorul barierei sale Kiba Barrier, gaurile de pe orice suprafata pot fi peticite cu usurinta, inclusiv pe tavane, oferindu-le jucatorilor protectie impotriva inamicilor care ataca atat de sus, cat si de jos. Bineinteles, Azami poate fi contracarata si de alti operatori, in special de cei echipati cu lansatoare de grenade. Gadgeturile ei Kiba Barrier pot fi distruse fie printr-o singura explozie, fie prin trei atacuri corp la corp.

Indiferent de contracarare, Azami va fi probabil un personaj extrem de influent pe noua harta a lui Rainbow 6 Siege, Emerald Plains. Amplasata in Irlanda, harta ii duce pe jucatori intr-un conac care a fost renovat intr-un club de tara, cu un prim etaj mare si deschis si un al doilea etaj compact. in afara cladirii principale, se pare, de asemenea, ca jucatorii vor putea lupta intr-o curte mica si intr-un grajd.

Pe langa noul continut, sezonul urmator al lui Rainbow 6 Siege va aduce si cateva schimbari substantiale la nivelul gameplay-ului. Pe langa faptul ca Team Deathmatch va deveni o aditie permanenta in joc, Attacker Repick va ajunge si in fiecare mod de joc, atat in clasament, cat si in afara acestuia. Dupa cum ii spune si numele, Attacker Repick le va permite atacatorilor sa-si schimbe operatorul in timpul fazei de pregatire a oricarui meci, permitand echipelor sa-si schimbe strategia pe masura ce jocul avanseaza.

Ubisoft nu a dezvaluit inca o data de lansare pentru Demon Veil, dar jucatorii pot intra in actiune incepand de astazi. Serverele de test pentru joc gazduiesc in prezent o versiune timpurie a urmatorului sezon al Rainbow Six Siege, pe care jucatorii o pot incerca.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *