Raidul "Vow Of The Disciple" primeste o data de lansare

Raidul „Vow Of The Disciple” primeste o data de lansare

Bungie a anuntat data de lansare pentru cel mai nou Destiny 2 raid, cu Vow Of The Disciple care se va lansa pe 5 martie 2022.

Un comunicat de presa de la Bungie contine o scurta descriere a raidului, care suna astfel „Printre mlastinile din Lumea Tronului lui SavathГ»n se afla o piramida scufundata. Gardienii isi vor aduna echipa de foc si se vor confrunta cu pericolul stravechi care se afla inauntru”.

in afara de asta insa, studioul nu a publicat multe alte detalii despre Vow Of The Disciple.

Noul raid se lanseaza sambata, 5 martie, la ora 10am PST / 1pm EST / 6pm GMT, marcand inceputul cursei World First. 1550 este nivelul minim recomandat pentru a lua parte la raid.

Noul raid vine dupa ce Witch Queen expansiune pentru Destiny 2 care a fost lansat ieri (22 februarie).

Potrivit sefei de productie Katherine Walker, este „probabil cea mai ambitioasa campanie pe care am facut-o de foarte mult timp”.

​​“Witch Queen este in mare masura punctul culminant al ultimilor sase-sapte ani de doar Destiny laolalta, si intr-adevar acesta este inceputul drumului spre confruntarea finala”, a adaugat directorul adjunct al jocului, Robbie Stevens, la inceputul acestei luni, inainte de a dezvalui ca „avem mai multe Destiny care vor veni in acest an decat in orice alt an anterior. Este una dintre cele mai ambitioase lansari pe care le-am pus la cale vreodata, iar echipa este la maxim”.

in ianuarie, Sony Interactive Entertainment a anuntat ca va cumpara Bungie Inc. pentru 2,6 miliarde de lire sterline.

„Am avut un parteneriat puternic cu Bungie inca de la inceputurile jocului. Destiny si nu as putea fi mai incantat sa urez oficial bun venit studioului in familia PlayStation”, a declarat Jim Ryan, presedinte si CEO al Sony Interactive Entertainment.

La scurt timp dupa anunt, a fost confirmat de catre CEO-ul Jim Ryan ca Destiny 2 va ramane un titlu multiplatforma.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *