Raiden Shoguns New Story Quest dezvaluie mai multa istorie si o poveste mai buna

Raiden Shoguns New Story Quest dezvaluie mai multa istorie si o poveste mai buna

Dupa cum IGN a acoperit anterior Livestream-ul v2.5 si acum ca actualizarea este aici, cea de-a doua misiune de poveste a lui Ei este in sfarsit aici si este uimitoare, nu numai din punct de vedere al povestii, ci si din punct de vedere al gameplay-ului. Povestea lui Raiden Shogun continua cu noile actualizari v2.5. Cu domeniul ei Boss confirmat in acest patch, cele doua se leaga impreuna.

Jucatorul de baza a fost complet uimit de cat de bine a fost scrisa aceasta misiune, ne-a oferit o perspectiva atat de profunda asupra mecanismelor interne ale traumelor lui Ei: cum si-a pierdut geamanul Makoto si prietena Kitsune Saiguu, cum trecerea timpului i-a dezbracat pe toti cei pe care ii iubea, cum Ei a fost devotata atat viziunii surorii sale, cat si oamenilor din Inazuma care sufera din cauza evenimentelor de acum 500 de ani, cum a creat papusa Shogun in cele mai intunecate momente ale sale. Raiden Ei profita de ocazie pentru a-i spune Calatorului multe povesti despre prietenii ei dragi si despre ideea de Inazuma pe care vrea sa o protejeze.

Cand o folosim pentru prima data pe Ei in misiunea impotriva valurilor de Rifthounds, lupta ei se desfasoara in mod exceptional. Cu toate acestea, a doua oara cand o folosim, ea poate de fapt sa inghete de nicaieri, aratandu-ne cum papusa Shogun incepe sa o traga la raspundere pe Ei pentru ca isi foloseste corpul dupa bunul plac.

in taramul ramasitei de constiinta a lui Raiden Makoto, Ei si marioneta Shogun se angajeaza intr-o lupta fara sfarsit. Pentru viitorul Inazuma, dar si pentru Ei insasi.

Citeste si: „Pentru ca nu este vorba de un copil: Kamisato Ayato de la Genshin Impact: O defalcare a noilor scurgeri de informatii

Acum, batalia impotriva papusii Shogun a fost de proportii epice si nu pot sublinia cat de uimitor este sa te lupti efectiv cu ea unu la unu doar cu Ei; nu numai ca Ei castiga constant Elemental Recharge in timpul luptei, ceea ce ne permite sa ii spamam explozia si abilitatea, dar atunci cand HP-ul ei scade, ea recupereaza intreaga sanatate intr-o demonstratie a hotararii sale! si apoi papusa Shogun face acelasi lucru, de mai multe ori! Chiar si in aceasta prima lupta nu am luptat inca cu forma de sef anuntata.

Doar ca runda a doua a fost tot o lupta unu la unu, si nu pot sa subliniez indeajuns cat de impactant este sa folosesti Ei, singur, impotriva formei de sef a marionetei Shogun. Este cea mai mare distractie pe care am avut-o luptand cu un sef in Genshin (multumesc Celestia pentru determinarea lui Ei) si a fost mult mai de impact din cauza modului in care totul a fost potrivit. Aceasta era o batalie pe care Ei trebuia sa o duca singura si, in cele din urma, trebuia sa o faca singura.

intregul final m-a dat pe spate; de la faptul ca Makoto a strapuns Timpul cu posibilul ajutor al unei puteri superioare si a plantat sursa puterii lui Inazuma (The Sacred Sakura), legatura dintre Ei si Musou no Hitotachi adancindu-se pentru ca Ei intelege in sfarsit ideea de Eternitate a geamanului ei si lucreaza pentru a repara toate greselile pe care le-a comis impotriva lui Inazuma.

Acest lucru poate parea o idee secundara, dar la sfarsitul misiunii, cand Ei spune ca va aboli decretul Sakoku, a disparut furtuna din jurul lui Inazuma, care a ramas in lume de la inceputul misiunii Inazuma si a fost ridicata pentru scurt timp ca o problema in timpul misiunii de poveste a lui Raiden Shogun: Imperatrix Umbrosa Chapter, Act I, dar nu s-a facut nimic pana acum.

intregul arc Inazuma, care continua pana la Imperatrix Umbrosa Chapter, Act II, arata o crestere masiva a lui Ei, prin amabilitatea Calatorului. Am fost extrem de impresionat de modul in care, pe parcursul Capitolului, au fost atat de multe elemente incorporate si care completeaza diferite aspecte ale Ei, Initial o vedem ca pe o conducatoare dictatoare, indiferenta la orice altceva in afara de obiectivul ei de Eternitate, dar isi da seama ca ambitiile si dorintele poporului ei sunt ceva ce trebuie pretuit, modelat si protejat, deoarece aceste lucruri sunt viitorul.

Citeste si: Savathun a preluat contul de Twitter din Destiny 2 inainte de lansarea DLC-ului Witch Queen

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *