Ragnarok nu va fi amanat in 2023

Ragnarok nu va fi amanat in 2023, spune un jurnalist

Potrivit unui jurnalist, viitoarea exclusivitate Sony pentru PlayStation God Of War: Ragnarok nu va fi amanata pana in 2023.

in timp ce Sony a fost ocupata cu alte exclusivitati PlayStation, unii fani au devenit ingrijorati de lipsa de informatii impartasite despre God Of War: Ragnarok.

O postare in subredditul Gaming Leaks and Rumours de pe Reddit a intrebat daca este posibil ca titlul sa fi fost amanat. Cu toate acestea, Bloomberg jurnalistul Jason Schreier a raspuns pe contul sau verificat, spunand ca nu va fi (via Push Square).

Desi este de asemenea posibil ca situatia sa se schimbe in viitor, se pare ca urmatoarea intrare in serie va fi lansata in continuare in acest an. Acestea fiind spuse, titlul ar putea fi totusi amanat mai tarziu in cursul anului.

God Of War: Ragnarok. Credit: Sony Interactive Entertainment

God Of War: Ragnarok a fost deja amanat o data. Initial, trebuia sa fie lansat in 2021, dar a fost mutat pentru anul urmator. La vremea respectiva, Herman Hulst, seful studiourilor mondiale de la Sony Interactive Entertainment, a declarat: „Asadar, avem, in prezent, doua jocuri foarte mari, foarte narative, in dezvoltare: Horizon Forbidden West si urmatorul God Of War. Pentru amandoua acestea, sunt sincer afectate de accesul la captura de performanta si talent.

„Pentru God Of War, proiectul a inceput un pic mai tarziu. Asa ca am luat decizia de a amana acel joc pentru anul viitor, pentru a ne asigura ca Santa Monica Studio poate livra uimitorul God Of War joc pe care ne dorim cu totii sa il jucam”, a declarat Hulst.

in alta ordine de idei, urmatorul operator care va ajunge la Rainbow Six Siege a fost dezvaluit. Azami este un aparator capabil sa repare gaurile din pereti si sa blocheze liniile de vizibilitate. Aceasta abilitate se comporta similar cu minele lui Lesion, unde mai multe utilizari vor deveni disponibile pe masura ce runda avanseaza.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *