PSVR 2: Design final

PSVR 2: Design final, fotografii noi si detalii dezvaluite

Sony a prezentat designul final al viitoarei casti PSVR 2 si al controllerelor Sense care o insotesc, care au un aspect similar cu estetica designului PS5. La fel ca si consola, hardware-ul de realitate virtuala are un finisaj alb, curbe moi si un motiv „orb” asortat. Potrivit Sony, forma circulara a globului reprezinta vederea la 360 de grade pe care jucatorii o simt atunci cand intra in lumea realitatii virtuale si se leaga de estetica de design a familiei de produse PS5.

Alte caracteristici ale castii includ un accent pe confort, deoarece hardware-ul are un cadran de reglare a lentilelor pentru ca utilizatorii sa regleze distanta dintre ochi si lentile, o usoara reducere a greutatii in comparatie cu modelul PSVR anterior si un nou design al gurii de ventilatie.

Casca PSVR 2

Galerie

„Cand am inceput sa lucrez la designul castii PlayStation VR2, unul dintre domeniile pe care am vrut sa ma concentrez mai intai a fost ideea de a crea o gura de aerisire in casca pentru a lasa aerul sa iasa, asemanator cu gurile de aerisire de pe consola PS5 care permit fluxul de aer”, a explicat Yujin Morisawa, directorul artistic senior al SIE, intr-o postare pe PS Blog.

„Inginerii nostri au venit cu aceasta idee ca o modalitate buna de a permite ventilatia si de a evita ca lentila sa se aburce in timp ce jucatorii sunt scufundati in jocurile VR. Am lucrat la mai multe concepte de design pentru a realiza acest lucru, iar in designul final, puteti vedea ca exista un mic spatiu intre suprafata superioara si cea frontala a lunetei care contine ventilatia integrata. Sunt foarte mandru de modul in care a iesit si de feedback-ul pozitiv pe care l-am primit pana acum. Sper ca si fanii nostri de la PlayStation vor fi de acord si abia astept sa o incerce.”

Daca sunteti un fan al texturii de pe controllerele PS5 si DualSense, veti fi bucurosi sa aflati ca miile de simboluri PlayStation minuscule au fost adaugate si pe benzile din fata si din spate ale castii PSVR 2 pentru a o face mai confortabila.

Sony nu a dezvaluit inca pretul sau o data de lansare pentru PSVR 2, dar compania a mentionat ca mai multe detalii vor fi dezvaluite in curand. Pentru tot ceea ce stim despre PSVR 2, de la urmarirea camerei din interior pana la feedback-ul intuitiv al controllerelor Sense, puteti consulta linkul pentru o scufundare in viitorul tehnologiei de realitate virtuala de la Sony.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *