PS5 UK stoc de e-mail de avertizare a escrocheriei Nu va lasati pacaliti de aceasta inselatorie GRATUITa PlayStation 5 | Gaming | Divertisment

PS5 UK stoc de e-mail de avertizare a escrocheriei Nu va lasati pacaliti de aceasta inselatorie GRATUITa PlayStation 5 | Gaming | Divertisment

in ciuda lansarii in urma cu mai bine de un an, este frustrant sa vezi ca PlayStation 5 este inca in mod obisnuit in afara stocului. Lipsa de disponibilitate a determinat clientii sa caute alternative, fie ca este vorba de urmarirea religioasa a conturilor de verificare a stocurilor, fie ca se orienteaza catre piata second-hand supraevaluata sau poate chiar participa la concursuri. Bineinteles, atunci cand iesiti din calea batatorita, ca sa spunem asa, trebuie sa fiti atenti la eventualele escrocherii. Unii fani PlayStation au primit e-mailuri care pretindeau ca provin de la Sony, cu oferte de a primi gratuit o consola PS5 ca parte a unui program beta fals. Inutil sa mai spunem ca acest lucru nu este legitim.

E-mailul incepe prin a le spune destinatarilor ca au fost alesi pentru a deveni un beta tester pentru PS5 – in ciuda faptului ca acesta a fost lansat in noiembrie 2020.

„E-mailul dvs. a fost folosit anterior pentru a va conecta la Playstation Network (nu am verificat cand, unde sau ce, a fost o selectie pur aleatorie) – deoarece inca nu avem niciun feedback real din partea utilizatorilor cu privire la noul Playstation, am selectat la intamplare 150 de persoane din intreaga lume, iar dvs. sunteti unul dintre cei norocosi”, continua mesajul.

„Pentru a accepta invitatia la programul beta si a primi PS5, va rugam sa dati click aici si sa raspundeti la cateva intrebari.

„Cand ati terminat, veti vedea imediat daca vi s-a acordat accesul si puteti continua prin introducerea adresei de expediere.

„Va rugam sa retineti ca aceasta este ultima data cand va vom contacta in legatura cu accesul, iar link-ul de invitatie de mai sus va ramane activ in urmatoarele 24 de ore.”

Inutil sa mai spunem ca nu trebuie sa faceti clic pe link, sa introduceti detalii personale sau sa descarcati fisierul atasat in format PDF.

De obicei, va puteti da seama daca un e-mail este fals verificand de la cine provine si cautand greseli de ortografie.

Daca sunteti disperat dupa un PS5, cea mai buna optiune este sa urmariti unele dintre cele mai populare conturi de verificare a stocurilor de pe retelele de socializare. De asemenea, ar trebui sa verificati pagina Express Gaming pentru actualizari ale stirilor despre reaprovizionare si bloguri in direct.

Dupa cateva scaderi de stoc mai mici in ultima saptamana, se asteapta ca PS5 sa aiba parte de o reaprovizionare majora la GAME in zilele urmatoare.

GAME, Amazon si Argos nu au reaprovizionat dispozitivul in februarie, asa ca o scadere mare este cu siguranta asteptata.

Daca intentionati sa achizitionati o consola de la GAME, atunci consultati sfaturile de cumparare de mai jos…

Sfaturi de cumparaturi pentru PlayStation 5 atunci cand cumparati de la GAME:

– Familiarizati-va cu pachetele, astfel incat sa stiti pe care sa il vizati mai intai: Pachetele obscure sunt mai usor de obtinut, cele standalone aproape imposibil. [GAME]

– Atunci cand sunteti alertat, faceti clic pe primul pachet ales cat mai repede posibil, pentru a intra in coada de asteptare. [JOC]

– Daca se spune ca a esuat atunci cand incercati sa faceti checkout, inseamna ca acel pachet este acum OOS. Asa ca intoarceti-va la pachete si alegeti altul. [JOC]

– Daca faceti check-out prea mult si prea repede, veti primi un timeout de 30-60 de secunde, asa ca nu va grabiti. Daca se intampla acest lucru, asteapta putin si apoi incearca din nou. [JOC]

Sfaturi generale de cumparaturi pentru PlayStation 5:

– Autentificati-va daca aveti deja un cont la comerciant.

– Utilizati mai multe dispozitive ori de cate ori este posibil – browser desktop, laptop, tableta, smartphone.

– Daca retailerul are o aplicatie dedicata, descarcati si folositi aplicatia pentru achizitionarea unui PS5.

– inscrieti-va pentru alertele de stoc ale retailerului, acolo unde este posibil. Site-uri precum ShopTo permit utilizatorilor sa isi inregistreze interesul.

– Urmariti conturile si site-urile de verificare a stocurilor, inclusiv PS5 UK Stock si Express Gaming.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *