PS VR2 isi arata designul rotunjit al castii si aerisirea in prima vedere

PS VR2 isi arata designul rotunjit al castii si aerisirea in prima vedere

Ganditi-va la glob

Sony a dezvaluit o prima privire asupra designului castii sale PlayStation VR2. Este eleganta si, de asemenea, foarte asemanatoare cu o sfera. Asta este intentionat.

intr-o postare pe PlayStation Blog, Hideaki Nishino, vicepresedintele senior al experientei platformei de la Sony, spune ca setul de casti PS VR2 a fost conceput pentru a avea o forma similara cu cea a controllerelor sale. Controlerul PS VR2 Sense are o forma asemanatoare unui glob, iar marginile rotunjite sunt similare cu ceea ce Sony a facut cu castile DualSense si Pulse.

Totusi, nu este vorba doar de estetica. Nishino scrie ca Sony a luat in considerare feedback-ul privind ergonomia castii, lucrand pentru a echilibra greutatea. Va exista, de asemenea, un cadran de reglare a lentilelor, o luneta reglabila si un design general mai subtire.

in mod ciudat, pe langa motoare si reglaje, castile PS VR2 au si o gura de aerisire. Directorul artistic senior al Sony, Yujin Morisawa, scrie ca a vrut sa creeze o gura de aerisire in casca, intre suprafata superioara si cea frontala a lunetei, asemanatoare cu cea de la PlayStation 5. Ideea este de a permite aerisirea si de a preveni aburirea lentilelor in timpul jocului. Frumos, mai ales pentru cei care joaca jocuri mai intense de antrenament, precum Beat Saber sau Pistol Whip.

Site-ul de precomanda pentru PS VR2 a intrat in functiune la scurt timp dupa ce unele detalii au fost publicate in cadrul prezentarii Sony la CES 2022. Cu un design complet al castii de prezentat acum, precomenzile par un pic mai solide.

Ca cineva care detine deja un headset (un Oculus / Meta Quest 2), imi place designul PS VR2. Pare un pic mai echilibrat, iar curelele par destul de confortabile. Chiar si ideea de a folosi acele controlere speciale Sense, mai degraba decat controllerele PlayStation Move, pare interesanta.

inca nu a fost stabilita o data pentru lansarea celui de-al doilea headset VR de la Sony.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *