PS Plus martie 2022 jocuri PS4 si PS5 gratuite dezvaluie ora

PS Plus martie 2022 jocuri PS4 si PS5 gratuite dezvaluie ora, data, predictiile, scaparile si DEALS | Gaming | Divertisment

Sony se pregateste sa dezvaluie linia de jocuri gratuite PlayStation Plus pentru luna martie 2022. Ca parte a pachetului de abonament, membrii PS Plus au acces la multiplayer online, precum si la stocare in cloud si reduceri exclusive. Dar, fara indoiala, cele mai bune dintre toate sunt jocurile PS4 si PS5 gratuite disponibile pentru descarcare in fiecare luna. Recolta actuala de jocuri gratuite include EA Sports UFC 4, Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure si Planet Coaster: Console Edition. Iata tot ce trebuie sa stii despre jocurile PS Plus gratuite din martie 2022, inclusiv data dezvaluirii, ora, data de lansare, scurgeri, predictii si ofertele de abonament PS Plus.

Daca asteptati cu nerabdare dezvaluirea jocurilor PS Plus gratuite, vestea buna este ca nu mai aveti mult de asteptat.

Jocurile gratuite PS4 si PS5 din martie 2022 vor fi dezvaluite la 23 februarie, la ora 16.30, ora Regatului Unit, la 23 februarie.

inlocuind linia existenta, jocurile vor fi disponibile pentru a fi descarcate si instalate mai putin de o saptamana mai tarziu, la 1 martie.

Versiunea PS5 a GTA Online va fi, de asemenea, disponibila pentru abonatii PS Plus, desi nu pana la 15 martie. Este posibil ca aceasta sa fie o descarcare bonus, si nu una dintre lansarile principale.

in ceea ce priveste scurgerile de informatii, lucrurile au fost destul de linistite pe acest front, desi un zvon sugereaza ca Sifu va fi disponibil ca joc gratuit.

Unii fani au observat o pictograma PlayStation Plus pe logo-ul Sifu din biblioteca recent jucata. Aceasta este aceeasi pictograma care a aparut pe alte jocuri PS Plus in ultimele luni.

Personal, nu pot sa vad Sifu fiind oferit gratuit in aceasta etapa timpurie a lansarii sale. Clientii care au cumparat jocul la lansare s-ar plange, fara indoiala, ca Sifu este oferit gratuit, la doar cateva saptamani dupa ce a fost lansat.

Fanii au prezis, de asemenea, linia PS Plus intr-un fir de discutii lunar pe Reddit.

Unul dintre jocurile cu cele mai multe voturi este BioMutant, care este un RPG de actiune cu animale kung fu.

Alte predictii includ Firewatch, Star Wars: Jedi Fallen Order, Dark Souls Remastered, Watch Dogs Legion si Sackboy A Big Adventure.

Daca doriti sa va inscrieti la PS Plus si doriti sa economisiti niste bani, daca faceti clic pe link-ul ShopTo de mai sus va va duce la pagina magazinului PlayStation Plus de pe site-ul web al retailerului.

Un abonament PlayStation Plus pe 12 luni este vandut in prezent la pretul de 41,85 lire sterline. Aceasta este in scadere fata de pretul obisnuit de 49,99 lire sterline.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *