Provocari Fortnite NBA: Cum sa eviti un bug si sa obtii un spray gratuit pentru High Hoops

Provocari Fortnite NBA: Cum sa eviti un bug si sa obtii un spray gratuit pentru High Hoops

Fortnite si NBA au facut echipa pentru a doua oara in tot atatia ani, de data aceasta sarbatorind All-Star Game si cea de-a 75-a aniversare a ligii. Pe langa o serie de festivitati din modul creativ, cum ar fi un lounge pentru jucatori, o cabina de selfie si mai multe terenuri de baschet, puteti debloca 36.000 XP si un spray High Hoops gratuit pentru dulapul dumneavoastra, daca finalizati provocarile NBA All-Star Hub. in mod normal, v-am oferi niste indrumari de baza despre cum sa faceti acest lucru, dar, deoarece provocarile sunt putin buguite din start, veti avea nevoie de un pas in plus pentru a progresa spre cele trei provocari Fortnite NBA. Uite cum sa te descurci cu aceasta eroare si sa-ti scufunzi cosurile pentru un cosmetic gratuit si XP.

Provocarile NBA din Fortnite – rezolvare a bug-ului

Provocarile NBA sunt destul de simple. Va trebui sa intrati in modul creativ si sa inscrieti 27 din cele 30 de cosuri totale ale All-Star Hub-ului. Puteti urmari la ce cosuri trebuie sa inscrieti datorita luminii de sub fiecare cos. O lumina rosie inseamna ca nu ati marcat inca la el, in timp ce o lumina verde inseamna ca ati marcat.

Unele dintre aceste cosuri arata destul de traditional, deoarece sunt situate de o parte si de alta a unui teren de baschet. Altele sunt tinute mult mai sus de macarale. Altele sunt chiar cosurile de gunoi din jurul centrului. Sunt 30 in total si va trebui sa inscrii la toate, mai putin la trei dintre ele, pentru a debloca in cele din urma toate recompensele. Iata cum se prezinta provocarile:

  • Cosuri de gunoi la NBA All-Star Hub (9) – 18.000 XP
  • inscrie cosuri la NBA All-Star Hub (18) – High Hoops spray
  • inscrie cosuri la NBA All-Star Hub (27) – 18.000 XP

Afiseaza acest bug care distruge XP cu o singura solutie rapida.

Pentru a arunca mingea, tineti apasat butonul de tragere (trigger-ul din dreapta pe controller) si eliberati-l cand arcul pe care il veti vedea pe ecran este aliniat cu panoul de fund. Sa faci asta la 27 de cosuri diferite nu ar trebui sa dureze prea mult, odata ce iti gasesti acuratetea, dar s-ar putea sa observi ca provocarile tale nu urmaresc progresul. Asta pentru ca va trebui sa accesezi o versiune specifica a NBA All-Star Hub.

Mergeti la fila Discovery si introduceti codul de creatie 2165-0294-6080?v=3 pe PC (sau 2165-0294-60803 pe console). Acest lucru poate parea ca este o cifra prea lunga pentru a fi un cod creativ viabil, dar ceea ce faci de fapt este sa accesezi o versiune alternativa a NBA All-Star Hub – una care, dintr-un motiv oarecare, urmareste provocarile, in timp ce cea implicita nu o face.

Odata ce ati intrat in aceasta versiune a hub-ului, incepeti sa inscrieti. Veti observa ca provocarile dvs. vor arata din nou un progres lent, dar sigur, care va creste pentru a va aduce realizarile. Daca reusesti sa inscrii 27 din cele 30 de cosuri din zona, vei fi pregatit. Recompensele XP vor fi ale tale, precum si spray-ul High Hoops. Asigura-te doar ca faci toate acestea inainte de ora 7 AM PT / 10 AM ET pe 23 februarie, deoarece atunci isi inchide portile NBA All-Star Hub.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *