Project Zomboid incepe testarea serverelor cu 100 de jucatori

Project Zomboid incepe testarea serverelor cu 100 de jucatori

Proiectul Zomboid dezvoltatorul The Indie Stone testeaza servere de 100 de persoane, dar mentioneaza ca acestea nu vor fi inca intr-o pozitie stabila.

Dupa cum se detaliaza in notele de patch-uri pentru ramura instabila 41.66 a Project Zomboid, jocul hardcore de supravietuire cu zombi incearca sa ridice plafoanele de populatie ale serverelor de la 32 de jucatori la 100.

Acest lucru inseamna ca pentru oricine opteaza pentru ramura de rezerva a Project Zomboid, serverele cu 100 de jucatori sunt acum disponibile – The Indie Stone a subliniat ca vor exista bug-uri si este important sa faceti o copie de rezerva a oricaror salvari inainte de a le incerca.

in plus, notele de patch-uri clarifica faptul ca serverele cu 100 de jucatori sunt in stadii incipiente, iar plafonul implicit de populatie va ramane deocamdata la 32, deoarece „serverele cu mai mult de 32 de jucatori vor duce probabil la o transmisie slaba a hartilor si la desincronizare”.

Project Zomboid. Credit: The Indie Stone.

impreuna cu capacitatea pentru servere cu 100 de jucatori, The Indie Stone adauga, de asemenea, suportul optional pentru coada de conectare pentru a ajuta la gestionarea automata a spatiului limitat al serverului. in ceea ce priveste subiectul modificarilor de server, ramura 41.66 adauga, de asemenea, backup-uri automate ale serverului si securitate imbunatatita.

Notele de patch-uri pentru ramura 41.66 includ, de asemenea, liste lungi de remedieri de erori, modificari de echilibru si cateva caracteristici noi. Printre acestea se numara posibilitatea de a folosi statii radio pentru a transmite text si chat vocal catre alte statii radio acordate pe aceeasi frecventa, noi comenzi de server pentru controlul vremii si cateva retete de gatit in plus.

Dincolo de asta, exista o multime de lucruri noi care sunt incercate cu ramura instabila – consultati notele complete ale patch-ului 41.66 de la The Indie Stone pentru a vedea fiecare schimbare facuta.

Pentru a opta pentru testarea versiunii 41.66, faceti clic dreapta pe Proiectul Zomboid pe Steam si accesati Proprietati. Apoi, mergi la lista derulanta betas si selecteaza ramura „unstable”.

in alte stiri, Escape From Tarkov au fost oprite pentru intretinere pentru a implementa patch-ul 0.12.12.15.3.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *