Programul Maserati Fuoriserie se lanseaza cu trei Trofeu construite la comanda

Programul Maserati Fuoriserie se lanseaza cu trei Trofeu construite la comanda

Constructorul auto italian Maserati (acum sub conducerea Stellantis) a lansat programul de personalizare Fuoriserie pentru variantele Levante, Ghibli si Quattroporte din 2022. Colectia actualizata de stilizare Fuoriserie a marcii ofera culori si materiale noi decat oricand, permitand proprietarilor sa isi creeze un vehicul Maserati unic – inclusiv noul supercar MC20 V6.

Sarbatorirea lansarii 2022 Fuoriserie este reprezentata de trei versiuni Trofeo personalizate ale Maserati Levante, Quattroporte si Ghibli. Bineinteles, toate au un motor V8 twin-turbo de 3,8 litri construit de Ferrari, care pompeaza 580 de cai putere si un cuplu de 538 de livre-picior. Cu atat de multa putere, Ghibli Trofeo trece de la 0 la 100 km/h in 4,3 secunde, iar Quattroporte Trofeo face acelasi lucru in 4,5 secunde – suficient pentru a deveni cele mai rapide sedanuri produse vreodata de Maserati.

Maserati S.p.A.

Levante Trofeo cu tractiune integrala inteligenta este si mai rapid, depasind 100 km/h de pe loc in aproximativ 4,1 secunde. Maserati nu l-ar numi „masina trofeu” fara motiv, iar programul de personalizare Fuoriserie al marcii va permite sa creati un Trofeo unicat pe care sa-l numiti al dumneavoastra. Levante Trofeo personalizat de Maserati in vopsea Orange Zest Metallic si jante Orione de 22 de inch esalonate prezinta posibilitatile infinite.

Maserati S.p.A.

intre timp, Quattroporte Trofeo are vopsea Verde Royale Metallic, jante forjate Orione intunecate de 21 de inci si etriere de frana negre lucioase. Pentru ca vorbim despre masina de lux emblematica a Maserati, interiorul este imbracat in tapiterie Zegna Pelletessuta (care sunt benzi subtiri de piele tesute ca o tesatura, potrivit Maserati), cu ornamente din macrosticla de carbon lucioasa. Ai chef de piele de vaca cu Alcantara? Fuoriserie poate face si asta.

Maserati S.p.A.

Ghibli Trofeo este la celalalt capat al spectrului, cu vopsea Blu Maserati, livrea iconica Birdcage, jante de 21 de inci Dark Orione si etriere de frana rosii. Acesta are acelasi interior din piele Zegna Pelletessuta, dar cu o schema de culori negru si gri, in timp ce habitaclul are si ornamente din macro twill de carbon pentru a injecta mai multa sportivitate in atmosfera.

Maserati S.p.A.

Ca de obicei, programul de personalizare Fuoriserie (in italiana, „construit la comanda”) de la Maserati este disponibil in trei teme principale: Corse (inspirata de cursele de patrimoniu), Unica (inspirata de tendintele moderne) si Futura (inspirata de materialele tehnice ale epocii moderne). Daca nu va puteti decide intre toate cele trei, puteti participa la sondajul online Fuoriserie de la Maserati pentru a determina ce tema ar putea sa va incante.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *