Program

Program, ora evenimentului, posibile anunturi, cum sa urmariti si alte detalii

MWC 2022 sau Mobile World Congress (Congresul Mondial al Telefoniei Mobile) este un targ anual in cadrul caruia expozanti din intreaga lume se reunesc si isi prezinta noile tehnologii inventate in sfera smartphone-urilor din industrie. Aceasta conferinta are loc la Barcelona, iar cel mai recent eveniment MWC este programat pentru data de 28 februarie 2022 si o multime de jucatori mari din industrie se vor prezenta la acest eveniment.

Citeste si: „in acest moment, nu mai este nevoie de o noua versiune de telefonie mobila: Realme se pregateste sa prezinte cea mai rapida tehnologie de incarcare a smartphone-urilor din lume si GT2 Pro la MWC 22

MWC 22 este un eveniment foarte asteptat, deoarece majoritatea noilor tehnologii pentru smartphone-uri sunt prezentate in aceasta etapa. MWC 2022 va avea loc la Barcelona, Spania, iar evenimentul se va desfasura in perioada 28 februarie – 3 martie 2022. in cadrul acestui eveniment vor participa peste 1500 de expozanti, peste 1000 de vorbitori experti si participanti din peste 183 de tari. Multi oameni sunt curiosi cu privire la programul evenimentului, deoarece multi profesionisti din industrie vor lua cuvantul in cadrul evenimentului, vor fi dezvaluite noi tehnologii, vor avea loc dezbateri despre schimbarile recente din industrie si multe altele. Vedeti mai jos care sunt companiile care vor prezenta la MWC 22 Barcelona:

Data si programul evenimentului pentru MWC Barcelona

28 februarie

Companii precum AWS, Orange, Idemia, Huawei, Ministerial Programme, 4 YFN, RealMe, Deloitte, ESET, Industry City, Microblink, Tech Mahindra, Markets and Markets, Kaspersky, NEC, Honor, BMC, ZTE, Qualcomm si HP vor urca pe scena principala pentru a-si prezenta noile tehnologii si anunturi. Vor avea loc, de asemenea, cateva evenimente speciale la MWC 22, cum ar fi Connectivity Unleashed si Diversity 4 Tech.

Programul din 1 martie

in cea de-a doua zi a evenimentului, oamenii se pot astepta la prezentari din partea AWS, Microblink, Global Child Forum, GTI, 6G SNS, Rakuten Symphony, 4 YFN, Ministerial Programme, Huawei, Kaspersky, Servicenow, Orange, Markets and Markets, Fortinet, Idemia, Tecnotree, IDB, MEF, ESET, HP si Accenture, impreuna cu evenimentele MWC 22 Connectivity Unleased si alte ateliere de lucru.

Programul zilei de 2 martie

in cea de-a treia zi a evenimentului, oamenii vor vedea evenimente precum AWS, Kaspersky, 5GAA, 4 YFN, AMD Xilinx, Fujitsu, Markets and Markets, Ministerial Programme, Microblink, Orange, Idemia, Global Mobile Awards Ceremony, Telus, ESET, 4 YFN, Radisys, Comba, Maxgen Technology, eGain, Digital Future Society, Amplitude, CITC si Wipro, alaturi de alte conferinte si ateliere de lucru la care oamenii se pot alatura.

3 martie Scheldule

in cea de-a patra si ultima zi a evenimentului, oamenii vor putea asista la prezentari de la companii precum AWS, 4YFN, Orange, Idemia, Industry City, ESET, Microblink, Kaspersky si Markets and Markets. Ultima zi va consta, de asemenea, in conferinta Connectivity Unleashed si in alte ateliere de lucru.

La ce va puteti astepta de la MWC 2022?

Avand in vedere ca evenimentul are o lista masiva de companii de renume care prezinta lumii noile tehnologii, asteptarea fiecarei persoane pentru acest eveniment creste de la o zi la alta. in timpul acestui eveniment, se poate spune cu siguranta ca vor fi dezvaluite smartphone-uri, tablete si alte tehnologii de top, alaturi de noi informatii despre viitorul tehnologiei smartphone, implementarea 5G si ceea ce se afla in viitorul sau si multe altele vor fi discutate. Potrivit unui raport realizat de pocket-lint, exista cateva bunatati interesante pe care oamenii le pot astepta cu nerabdare in timpul evenimentului, verificati-le mai jos:

Realme

Realme intentioneaza sa lanseze Realme GT2 si Realme GT2 Pro in cadrul acestui eveniment. De asemenea, planuieste sa prezinte cel mai rapid incarcator de smartphone din lume in timpul acestui eveniment, iar aceasta stire a generat o multime de emotii in industrie.

Samsung

Samsung tocmai si-a dezvaluit dispozitivele sale emblematice din seria Samsung Galaxy S22, dar nu a terminat inca. Samsung are o lista masiva de telefoane care variaza de la preturi medii, ridicate si scazute. Se crede ca Samsung planuieste sa dezvaluie o transa de smartphone-uri de gama medie, Samsung Galaxy A53 in timpul acestui eveniment.

Lenovo

Lenovo are cateva lucruri mari planificate pentru MWC 22, se pregateste sa lanseze un nou smartphone de gaming si o tableta de gaming in timpul evenimentului. Smartphone-ul de gaming se va numi Legion Y90, iar tableta de gaming se va numi Y700.

Honor

Honor Magic V a fost deja lansat in China, dar o lansare globala pentru acest model este inca in lucru. Honor intentioneaza sa prezinte Honor Magic 4 la evenimentul MWC 22.

Cum sa urmariti MWC 2022 Barcelona?

MWC 2022 este un eveniment combinat, are loc fizic in Barcelona, iar persoanele interesate isi pot achizitiona abonamentele de pe site sau, daca pot calatori, pot experimenta intregul eveniment si virtual, cumparand un abonament chiar de pe site. in cazul in care persoana interesata nu doreste sa vada intregul eveniment Mobile World Congress 2022 si doreste doar sa vada o anumita prezentare a unei anumite companii, atunci se poate indrepta catre retelele de socializare respective.

Continuati sa cititi: Seria Samsung Galaxy S22 primeste o transformare luxoasa de la Caviar cu modele din aur de 24K

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *