Producatorul lui Mother 3 vrea ca jocul sa fie localizat in limba engleza

Producatorul lui Mother 3 vrea ca jocul sa fie localizat in limba engleza

Producatorul jocului Mother 3, Shinichi Kameoka, doreste ca jocul pentru Game Boy Advance sa aiba in sfarsit o versiune occidentala localizata.

Kameoka a comentat dupa recentul Nintendo Direct, unde a fost anuntat ca EarthBound si EarthBound Beginnings (cum este cunoscuta seria Mother in Occident) vor ajunge pe Nintendo Switch Online.

Producatorul a declarat pentru Nintendo Everything ca, la fel ca fanii seriei, i-ar „placea sa vada Mother 3 lansat in SUA si Europa. Ca iubitor de jocuri, voi continua sa astept lansarea mondiala a lui Mother 3 [in limba engleza]”.

El a adaugat: „imi amintesc cum domnul [Shigesato] Itoi a rescris toate textele de tip „placeholder” pe care personalul nostru le pusese, iar atmosfera jocului s-a schimbat complet. Asta a fost cu adevarat revelator.”

Mother 3 a fost lansat doar in Japonia in 2006, iar personajul Lucas a fost adus in seria Super Smash Bros. la nivel global. Mother 2 (sau EarthBound) a fost lansat in Occident in 1995, marcand ultima intrare in serie lansata in afara Japoniei.

O multime de alte anunturi au fost facute in cadrul Nintendo Direct din aceasta luna, cum ar fi faptul ca Mario Kart 8 Deluxe va primi mai multe piese DLC, ca a fost anuntat un pseudo-sequel pentru Wii Sports, ca Metroid Dread are acum o actualizare gratuita si ca Xenoblade Chronicles 3 a fost in sfarsit anuntat.

Descrierea oficiala a Nintendo pentru recenta adaugare Switch Online EarthBound suna astfel:

„Cand un meteorit loveste Pamantul in apropierea casei lui Ness, tanarul curajos porneste sa investigheze, dar nu stie ca este pe cale sa inceapa o aventura epica care ii va schimba viata… oh, si s-ar putea sa salveze universul in acest proces!”

in alta ordine de idei, MMO Lost Ark s-a dovedit a fi un succes masiv, titlul avand deja al doilea cel mai mare numar de jucatori simultani pe Steam si fiind in fruntea listei celor mai jucate jocuri.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *