Producatorul CrossfireX recunoaste ca a "tradat increderea" jucatorilor

Producatorul CrossfireX recunoaste ca a „tradat increderea” jucatorilor, Game Pass-ul inca nu functioneaza

Saptamana trecuta a fost lansat noul shooter CrossfireX, exclusiv pentru Xbox, iar reactia nu a fost prea placuta. Atat fanii, cat si recenzentii au criticat amploarea limitata a campaniei de poveste dezvoltata de Remedy-Entertainment, precum si gameplay-ul nefinisat si lipsa de continut gasite in suita multiplayer dezvoltata de Smilegate. Poate cel mai rau dintre toate, dintr-un motiv inexplicabil, jocul nu a putut fi jucat prin intermediul Xbox Game Pass, asa cum ar fi trebuit sa fie.

Ei bine, cateva zile mai tarziu, nu s-au schimbat prea multe. CrossfireX inca nu este jucabil prin Game Pass (desi Microsoft promite ca este „aproape de a rezolva problema”), iar gameplay-ul este in continuare un dezastru. Acest lucru l-a determinat pe producatorul jocului, Sooro Boo (cunoscut si sub numele de Mr. Boo), sa prezinte scuze neobisnuit de puternice…

CrossfireX are probleme la lansare, inclusiv faptul ca nu functioneaza cu Game Pass, se promit remedieri

Numele meu este Sooro Boo, sau „domnul Boo”, asa cum multi ma numesc, si sunt producatorul executiv al jocului CrossfireX. Este clar ca am dezamagit din greseala multi dintre jucatorii si fanii nostri care au ramas alaturi de noi pentru o perioada lunga de timp. Voi insemnati totul pentru noi si am simtit ca meritati mai mult decat o simpla nota de patch, motiv pentru care am vrut sa profit de aceasta ocazie pentru a-mi cere scuze personal pentru starea actuala a jocului.

intotdeauna vor exista bug-uri si diverse probleme atunci cand vine vorba de jocuri video, dar am simtit ca problemele actuale ale CrossfireX au legatura mai mult cu elementele fundamentale ale jocului si ca am simtit ca am tradat increderea jucatorilor nostri. Pur si simplu nu exista nicio scuza pentru acest lucru, motiv pentru care am vrut sa-mi cer scuze personal si sa explic exact care sunt problemele si cum intentionam sa le depasim. Vom continua sa fim transparenti si sa ne implicam cu voi, valorosii nostri jucatori, si speram sa va recastigam din nou increderea.

Boo a subliniat, de asemenea, trei probleme asupra carora se pare ca Smilegate isi concentreaza eforturile in acest moment, inclusiv o varietate de ciudatenii legate de sensibilitatea controllerelor, probleme cu tintirea in jos a tintelor cu arma CAR-4 si probleme de echilibru cu „Boogieman” care poate invada jocurile. Puteti obtine mai multe detalii despre aceste probleme aici (din pacate, nu exista o data la care ar putea sosi remedieri pentru acestea).

CrossfireX este disponibil acum pe Xbox One si Xbox Series X/S.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *