Producatorul CrossfireX isi cere scuze pentru starea de lansare

Producatorul CrossfireX isi cere scuze pentru starea de lansare, numeroase remedieri pe drum

‘Pur si simplu nu exista nicio scuza pentru acest lucru…’

Saptamana trecuta a fost lansat shooter-ul militar CrossfireX pe consolele Xbox si pe serviciul Xbox Game Pass. Din pacate, lansarea nu a decurs prea bine, jucatorii intampinand imediat multiple probleme tehnice pe toate platformele – de la continut inaccesibil la stabilitate online.

Producatorul executiv al titlului, Sooro Boo, (mai bine cunoscut de comunitate ca fiind pur si simplu „domnul Boo”) a publicat o declaratie in acest weekend in care isi cere scuze sincer pentru starea de lansare mai putin stralucitoare a titlului, asigurand totodata jucatorii ca mai multe remedieri sunt pe drum pentru a elimina fiecare dintre problemele care afecteaza in prezent CrossfireX.

„Este clar ca am dezamagit, fara sa vrem, multi dintre jucatorii si fanii nostri care au ramas alaturi de noi pentru o perioada lunga de timp. Voi insemnati totul pentru noi si am simtit ca meritati mai mult decat o simpla nota de patch, motiv pentru care am vrut sa profit de aceasta ocazie pentru a-mi cere scuze personal pentru starea actuala a jocului, sa va prezint exact cum planuim sa rezolvam problemele si, in cele din urma, sa va cer o sansa de a ne revansa fata de voi.”

Declaratia continua apoi sa detalieze CrossfireX‘s litany of issues, cu explicatii privind motivul pentru care se intampla fiecare si ce intentioneaza sa faca echipa de dezvoltare in legatura cu fiecare problema. Un „patch expediat” este in prezent in lucru pentru cele mai grave bug-uri – care includ o problema de tintire in jos a tintei pentru pusca CAR-4, probleme grave de sensibilitate a controlerului si probleme de echilibru in ceea ce priveste personajul „Boogieman”. Alte remedieri vor fi incluse in CrossfireX‘s prima actualizare majora din martie.

„intotdeauna vor exista bug-uri si diverse probleme cand vine vorba de jocuri video”, continua Boo. „dar am simtit ca problemele actuale ale lui CrossfireX au legatura mai mult cu elementele fundamentale ale jocului si ca avem senzatia ca am tradat increderea jucatorilor nostri. Pur si simplu nu exista nicio scuza pentru acest lucru, motiv pentru care am vrut sa-mi cer scuze personal si sa explic exact care sunt problemele si cum intentionam sa le depasim.”

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *