Procesul gratuit Final Fantasy XIV se intoarce acum ca congestia este mai buna

Procesul gratuit Final Fantasy XIV se intoarce acum ca congestia este mai buna

The XIV trial gratuit este live in aceasta saptamana si functioneaza pana la nivelul 60

Daca v-ati dorit vreodata sa intrati in Final Fantasy XIV s-a intors! Acesta a revenit pe 22 februarie si functioneaza pana la nivelul 60.

Daca sunteti curiosi, toate XIV conditiile si detaliile privind procesul gratuit de testare sunt aici. Le-am tachinat pe cele importante mai jos:

  • Un (1) cont de incercare gratuita poate fi inregistrat pe un cont Square Enix, atata timp cat acel cont Square Enix nu a fost inregistrat anterior cu nicio versiune a jocului.
  • Personajele din contul de proba gratuita au toate nivelurile plafonate la nivelul saizeci (60).
  • Personajele din contul de proba gratuita pot avea un maxim de 300 000 de gil (moneda din joc).
  • in timpul perioadei de proba gratuita, jucatorii nu pot folosi optiunile de chat in joc „striga”, „striga” sau „spune”.
  • Jucatorii din perioada de proba gratuita nu pot face schimburi cu alti jucatori in timpul perioadei de proba gratuita
  • Jucatorii din perioada de proba gratuita nu pot crea sau se pot alatura unei companii gratuite in timpul perioadei de proba gratuita.
  • Jucatorii din perioada de proba gratuita se pot alatura unei petreceri daca sunt invitati sau folosind Duty Finder, dar nu pot asambla o petrecere in timpul perioadei de proba gratuita.
  • Jucatorii din perioada de proba gratuita nu pot crea sau se pot alatura unei echipe PvP sau participa la The Feast (Meciuri clasate) sau The Feast (Meciuri clasate pe echipe) in timpul perioadei de proba gratuita.
  • Jucatorii din perioada de proba gratuita nu se pot conecta la Lodestone, la forumul oficial sau la aplicatia Companion in timpul perioadei de proba gratuita.

Deci, practic, continutul in sine este la dispozitia dvs. atunci cand folositi procesul. Plafoanele principale implica caracteristici sociale si gil (aur) pentru a preveni bots/farming-ul la o rata rezonabila, fara a pune o cantitate excesiva de restrictii asupra jucatorilor gratuiti. si este destul de eliberator, avand in vedere ca World of Warcrafteste mult mai mic ca amploare.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid din 2008. in cele din urma a decis sa faca pasul urmator, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, el este personal!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *