Priviti prima fotografie oficiala cu Daniel Radcliffe in rolul lui Weird Al Yankovic

Priviti prima fotografie oficiala cu Daniel Radcliffe in rolul lui Weird Al Yankovic

Iata prima imagine (oficiala) cu Daniel Radcliffe in rolul lui Weird Al Yankovic. Actorul va juca rolul legendarului muzician parodist si impatimit de polka in viitorul film biografic al canalului Roku Channel.

Daniel Radcliffe in rolul lui Weird Al Yankovic. Credit foto: The Roku Channel

Raportata initial de People, imaginea il arata pe Radcliffe in rolul unei versiuni relativ mai tinere a lui Yankovic (probabil anii ’80, judecand dupa imbracaminte si par) care canta la acordeon.

„Sa port tricoul hawaian este o responsabilitate uriasa pe care nu o iau usor si sunt onorat sa impartasesc in sfarsit cu lumea povestea absolut suta la suta inatacabila a vietii depravate si scandaloase a lui Weird Al”, a spus Radcliffe intr-o declaratie.

WEIRD: The Weird Al Yankovic Story va urmari viata lui Yankovic, de la primele hituri, precum „Eat It”, pana la ascensiunea sa pana la statutul de castigator al premiilor Grammy. Yankovic a distribuit fotografia lui Radcliffe pe Twitter-ul sau oficial, afirmand in gluma ca Radcliffe este un superfan turbat care s-a strecurat pe platou.

„Cand ultimul meu film UHF a iesit in 1989, am facut un juramant solemn fanilor mei ca voi lansa un film major la fiecare 33 de ani, ca un ceas. Sunt foarte fericit sa spun ca suntem in grafic”, a glumit Yankovic intr-o declaratie cand a fost anuntat filmul. „si sunt absolut incantat ca Daniel Radcliffe ma va portretiza in film. Nu am nicio indoiala ca acesta este rolul pentru care generatiile viitoare isi vor aminti de el.”

Filmul biografic este scris de Yankovic si Eric Appel, care a regizat Son of Zorn si mini-documentarul Funny or Die despre viata lui Yankovic. Filmul este produs de Funny or Die.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *