Prindeti acest Destiny 2 Station Wagon Spaceship inainte de a fi prea tarziu

Prindeti acest Destiny 2 Station Wagon Spaceship inainte de a fi prea tarziu

Cu doar cateva saptamani inainte ca Savathun sa provoace tot felul de haos in Destiny 2: The Witch Queen, acum ar putea fi un moment bun pentru Gardieni sa ia o pauza si sa-si incarce bateriile pentru ceea ce ii asteapta. Exista un sistem solar urias care asteapta sa fie explorat, iar intr-o epoca in care calatoriile in spatiu sunt in sfarsit in mainile unor super-soldati cu puteri cosmice in loc de miliardari, puteti vizita o alta planeta cu stil.

si ce da o senzatie mai rece decat o nava spatiala care are un finisaj din lemn pe corpul navei? Va trebui sa te grabesti sa o iei din magazinul Eververse inainte ca resetarea saptamanala sa inceapa la 9AM PT / 12PM ET marti, 15 februarie, dar Economia obtuza este mai mult decat merita pretul cerut. Din fericire, poate fi achizitionata in schimbul Bright Dust, o moneda din joc care poate fi castigata prin intermediul provocarilor sezoniere, recompenselor, rangurilor din Season Pass si provocarilor Ritual Vendor.

Economie obtuza

Ce este mai bun decat sa navighezi prin galaxie intr-un vehicul inspirat de Chevroletele si Ford-urile break din trecut? Sa te asiguri ca Fantoma ta nu este lasata pe dinafara, pentru ca ii poti face cadou micului tau prieten si Vantastic Shell. Sau intemniteaza-ti companionul in kitsch-ul pur al anilor 1970, in functie de parerea ta despre moda auto din acea epoca:

Vantastic Shell

Aceasta nu este prima data cand Destiny 2 le ofera jucatorilor sansa de a calatori in stil caraghios. Dres of Eternity ofera propria nava spatiala a lui Xur – o stanca foarte mare – ca nava spatiala care poate fi achizitionata si, din cand in cand, apare o noua Sparrow care va atrage atentia cu designul sau ostentativ.

Timpul se scurge inainte ca Savathun sa-si faca miscarea, dar urmatoarea era din Destiny 2 este una pentru care puteti incepe sa va pregatiti. Pe langa lista noastra de verificare a tuturor activitatilor care vor fi in curand in bolta, puteti, de asemenea, sa aruncati o privire de ansamblu asupra unor noi arme exotice, sa vedeti cum Void 3.0 va transforma Gardienii si cateva tentatii de a aborda noua campanie in dificultate Legendara.

Este posibil ca GameSpot sa primeasca un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *